Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... ;-D;-D l u x u s !

2 0
možnosti
AL

Filipe, občan Vracovský se ti evidentně posmívá a proto nemohu mlčet a musím jim to říci i když si mě u láhvinky Brunello di Montalcino Riserva Lazzeretti přemlouval, ať to nikdy neprozradím.

Tak že, ............... Filip Fuchs má kromě vysokého IQ dle (Stanfordova-Binetova inteligenčního testu) 153 i obrovské štěstí. Minulý rok v záři jsme jako obvykle trávili čas v Le Louis XV - Alain Ducasse à l'Hôtel de Paris a Filip opět využil své intuice a inteligence a vyhrál během několika hodin neuvěřitelných 918 697, 26 EUR po zdanění. Proto ta finanční rezerva. A to není vše, Filip ještě .... až někdy jindy.

0 0
možnosti
Foto

Občan Vracovský má Filipův humor skutečně rád.... ostatně jeho mamina byla jedna z prvních s kým jsem si zde začal psát :-)

3 0
možnosti
LH

Prej extraligový fotbalisté si půjdou pro dotaci, od nás se chystá pan architekt..... svět se zbláznil

0 0
možnosti
VS

Tady je krásně vidět, co nám vládne... "Všem stejně bez rozdílu", bez ohledu na to, jestli se jedná o instalatéra, kterému kšeft běží dál, nebo majitele restaurace, který platí nájem 60tis a stát mu zavře krám.

Dotace jsou levičácké zlo, měly se pouze sanovat prokázané škody.

2 0
možnosti
VS

Nepíšu teď o vás, nicméně s trendem "tepání podnikatelů za malé finanční polštáře" mi přijde opravdu komická jedna věc, která vyplula napovrch...

Ta samá skupina lidí, kteří jim dnes spílají za to, že chtějí sanovat škody způsobené zásahy státu a že si "přece měli dostatečně nasušit", v nedávné minulosti prohlašovala "no jo, pan podnikatel potřebuje mít na účtu milióny, aby to rozdělil zaměstnancům, to né".

Ono je v podstatě krásné, jak se ukazuje, že levotě se zavděčit prostě nedá...

2 1
možnosti
LH

oni tedy rezervy rozdali zaměstnancům?

1 0
možnosti
VT

...ale i bez toho konce v tom je kus pravdy...podnikatel a nemít rezervy ?!? :-)

6 1
možnosti
VS

Ti, kteří je měli, se v minulosti o sobě dočetli, že jsou "nenažranci a mamonáři". Notabene od těch samých lidí, kteří by dnes nedali podnikatelům a OSVČ ani groš s odůvodněním, že "si měli našetřit".

3 0
možnosti
Foto

Filipe hlavně aby někoho nekleplo dřív, než to dočte ;-D;-D

29 0
možnosti
Foto

Kdo Filipa nezná, tak ho klepne;-D

6 0
možnosti
Foto

Tím koncem jsi to zabil;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.