Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTG

vladimir.t.gottwald

8. 5. 2012 3:13
Obávám se, že tohle se moc nepovedlo, Filipe.

A to, i když beru v potaz, že by to snad měla být zas jakási svérázná mystifikace.

1 0
možnosti
JM

free hummingbird

8. 5. 2012 3:32
Re: Obávám se, že tohle se moc nepovedlo, Filipe.

Možná se předávkoval éčkama... ;-)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2012 16:25
Rohlíky byly gumovější, než dnes! Všechny

Dnes, alespoň když víte kam jít, seženete i křupavé.  Křupavé jste sehnal tak do roku 1953, 1954, než byly vybudovány velkopekárny.  Chápu, že si to (pokud není fotka 20 let stará) nemůžete až tak moc pamatovat - ale proč tedy žvaníte?

3 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2012 16:23
Jéééé

Modré pytlíkové mléko prý bylo něčím jiným, než naředěnou břečkou!!!!  Jéééééééé.

3 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2012 16:20
Můžete uvést číslo oné vyhlášky z roku 1949?

Ono i za komunistů musely být takové vyhlášky vyhlášeny ve Sbírce. Moc děkuji za odkaz. Kára.

2 0
možnosti
T

tuneldedek7

27. 4. 2012 12:46
PŘIDÁVÁM SE: TAKOVOU BLBOST JSEM DLOUHO NEČETL!!!!!!!!!!!!!!

Soudruhu jak jste přišel na to, že komunisti nepřidávali do potravin éčka?!!!! Nejste schopen si na internetu vyhledat obrázky, přebalů s obsahem? Buď hloupě věříte svým rodičům komunistům, nebo jste lhář a demagog!!! Potraviny za komunistů byly násobně horší než dnes, nejen že obsahovaly toxické látky, pesticidy, dusičnany, bifenyly, ale např. masné výroky zbytky myšího masa, plíseň, hnilobu, sama komunistická média o tom referovala. KOMUNISTICKÉ POTRAVINY SE NESMĚLY VYVÁŽET DO ES, pro svou nízkou kvalitu. NECHÁPU DNEŠNÍ KRITIKY, COPAK JE NĚKDO NUTÍ KUPOVAT NEJLEVNĚJŠÍ POTRAVINY S NÁHRAŽKAMI? Za komunistů zaplatili za nekvalitní špekáčky 24,- (ekvivalent 192,-) tak pokus chcete posuzovat kvalitu dnešních potravin, tak musíte vzít špekáčky za 192,- a ne ty za 39,-!!! Takové se nenajdete, i ty italské prvotřídní stojí 149,-!!! A už buve je vrchol arogance to když někdo tvrdí jak byly tyto přemaštěné špekáčky dobré, když si nepamatuje kam dal včera klíče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 0
možnosti
VV

vavil

27. 4. 2012 1:37

jsem tu četl dost polopravd a zkreslených vzpomínek,ale takový blábol ještě ne.

4 0
možnosti
BVLNČ

bota v lejnu,však noha čistá

26. 4. 2012 23:51
Říkám si,

kde se pořád bere tolik lojzů, kteří si nedokáží v obchodě koupit máslo, které je skutečným máslem? Je to slepotou, nebo hloupostí, že někdo sáhne do regálu plného skutečného másla, a stejně si vybere margarínový hnus jen proto, že ho má za stejnou cenu jednou tolik? Pak se ale nemůže divit, že si čtvrt roku maže na chléb nevábně vonící a odporně chutnající žluklé cosi? A mléko za komárů? Fujtajxl! Když si vzpomenu, jak jsem coby školák v pátek kolem druhé hodiny odpolední s nechutí koukal v sámošce na ty prázdné smrdící bedny, kde se na dně v rozlitém mléce krčilo pár tekoucích pytlíků a člověk s odporem hledal a doufal, že se mu ještě podaří najít neprotrhlý pytlík, protože jinde už by sehnal jen to samé? Hnus! A rohlík?, to byl teprve majstrštik socialistických pekáren - i půl hodiny jsem měl o zábavu postaráno, než jsem tu gumu, tedy jeden rohlík, rozžvějkal! Zelenina? To bylo 50 na 50 - půl pytle shnilých rajčat na půl pytle rajčat směřujících k hnilobě! Fakt zázrak! :-////

4 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

26. 4. 2012 23:57
Re: Říkám si,

Tak tos to měl blbý, protože já si pochutnával na skvělých rohlících a houskách z pekárny v Prosečném. A mléko bylo skutečně mlékem, ne bílou emulzí s rostlinným olejem. Záleželo, jak se krávy krmily. V létě bývalo mnohem chutnější, krávy se pásly na pastvinách, v zimě horší, to žraly siláž.

4 0
možnosti
ZM

zmat

26. 4. 2012 23:03
a zase kecá, i když slíbil:

"Vzhledem k tomu, že si plně uvědomuji závažnost svého nepřijatelného jednání, vyvaruji se do budoucna  zveřejňování jakýchkoliv podobně zavádějících a nekorektních blogů, nejen zde na portálu blog.iDNES.cz, ale i kdekoliv jinde. Je naprostou samozřejmostí, že aktivní činnost na blog.iDNES.cz ukončím zcela."

2 0
možnosti
RK

romualda

26. 4. 2012 22:29
Mléko

Sice jsem nezažil minulý režim, ale jako malý si vzpomínám na mléka v lahvích nebo sáčcích, které mi opravdu někdy nechutnaly a v krabicích mi chutná více.

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

26. 4. 2012 23:55
Re: Mléko

No to dělají ta éčka. Skutečné mléko kysne. To co je v krabicích nikdy nezkysne, pouze zvláštním způsobem zhořkne, protože je z toho odebrán veškerý tuk a je nahrazen rostlinným olejem, do podoby bílé emulze.

4 0
možnosti
B

bofums

26. 4. 2012 21:23
Stejně je to hezké, když si " vrána k vráně sedne"

Lžipoši se můžou uklikat  při podpoře svého kolegy ve zbrani. Páni blogeři- musíte se trochu polep-

šit  a vzít si mustr z POCHa. Ten má pod absolutem dokonce 14 " souhlasů"! Vidíte, jaký je to organi-

zátor, ten  Šumperák ? Že ho ale Fuchs " nastartoval";-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.