Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mubu

25. 9. 2010 15:09
To je zajímavé

Když se státním úředníkům zvyšovaly platy jako stádu, tak nikdo z nich neremcal. A státní úředníci neremcali, ani když se v soukromé sféře masivně propouštělo a stále ještě propouští. Ale když dojde na ně, to je randál !! Tak at jdou pracovat někam do privátu nebo at se z nich stanou podnikatelé (mnozí z nich se už ale ve skutečnosti podnikateli stali, když si mastili kapsy na přidělování státních zakázek).

0 0
možnosti
M

mubu

25. 9. 2010 15:17
Re: To je zajímavé

Malý dodatek: Ted jsem si přečetl, že autor článku absolvoval právnickou fakultu v Plzni. To vysvětluje mnohé.

0 0
možnosti
PP1

persistence paměti 1

25. 9. 2010 15:03
jo,a to

si autore představte, že já jsem OSVČ, práci odvádím pro jiné- a ti mi teď také platí méně než před 2 lety. cca o 10-13%. - A já si myslel, jakou perfektní, skvělou a úžasnou práci neodvádím, a že budu stále výborně placen - a s tímto svým přesvědčením jsem si také bral hypotéku. Nojo, musím to nějak zvládnout.. Ale podle vás jsou policajti zřejmě něco víc;-D Nechte se vyšetřit.

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 9. 2010 15:13
Re: jo,a to

Toto státní zaměstnanec nikdy nepochopí.!!!! Podle něj musí plat každý rok růst minimálně o 5 %, protože je každý rok všechno dražší a dražší a on má  právo, aby mu neklesala životní úroveň.!!!!

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

25. 9. 2010 14:54
To fakt myslíte vážně?

Tak si najde brigádu, mně taky inv. důchod nestačí, mám snad psát stížnosti a prosby? Sednout na vozík a bušit do vrat?

Nee, kdepak, holt musím pracovat přes počítač a nějakou tu korunu vydělat navíc..

0 0
možnosti
MS

sunka007

25. 9. 2010 14:50
rizika

Kazdy kdo si bere jakykoliv dlohodoby uver, coz hypoteka je, musi pocitat s tim ze behem splaceni muze projit o prijem (propusteni, nemoc, ..). Pokud je nekdo tak hloupy ze si nastavi splatky tak ze bude X let zit od vyplaty k vyplate tak rozhodne zadne politovani nezaslouzi. Je to blbec co nepocital s riziky a co si uvaril at si sam vyzere. Bic v podobe vysokych splatek si na sebe upletl sam.

0 0
možnosti
PP1

persistence paměti 1

25. 9. 2010 14:46
autore

neznám osobně ani jednoho policajta, který by předčasně a dobrovolně- na protest kvůli snižování platů odešel makat jinam;-D Znám ale nejméně tři, kteří sami tvrdí, že je odsud nedostane nikdo ani heverem. Ono se jim totiž nějak nechce vyměnit "práci" u policie za makačku- a velmi nejistou - kdesi ve fabrice, a vstávání ráno o půl 6, a žádný výhody jako je cestovka ministerstva vnitra, a placené lázně, a ubytovna v Praze (Brně, Olomouci) za 700Kč měsíčně , atd...Soused policajt měl teď akorát 11 dní volna, zítra jede na dva dny do práce a ve středu odjíždí na ministrestvem placených 14 dní v lázních na Slovensku. To měl 25 dní volna prakticky v kuse....to je parádička. A sám říká- kdyby mě vyhodili- CO bych dělal? A kde? A rukama?- tak to ani náhodou.;-D

0 0
možnosti
VD

pervitin

25. 9. 2010 14:38
?

Jste tak hloupý a nebo si děláte ze čtenářů srandu?

Doufám, že jen tu srandu...

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 9. 2010 14:40
Re: ?

Ano - platí jendon, nebo druhé  !!!!R^R^!!

0 0
možnosti
JJ

jirka-zlin

25. 9. 2010 14:29
A co je komu

do fízla,který nemá na hypotéku?Tak si ji neměl brát.To že si žil do teď jako prase v žitě nikoho nezajímá.Zajímá například nějakého policajta ,asistujícího u provedení exekuce,proč k té exekuci došlo? Že si ten člověk bral hypotéku či úvěr v době kdy měl dobrou práci a předpokládal,že když ji bude pro zaměstnavatele dále vykonávat příkladně,tak bude také příkladně odměněn? Nezajímá.Tak nikoho teď nezajímá jestli si tenhle fízl nebo támhleten vzal úvěr nebo hypotéku.Starej se o sebe tak,jak se musí starat ostatní a nečekej,že se nad tebou někdo slituje.Nebo snad zaměstnání u policie je doživotně garantováno?

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

25. 9. 2010 14:12
no a co teprve hasiči?

teď budou muset hasit osobní finance a ne požáry... a co takovej ouřada, za co teď bude nakupovat klotové rukávy? pane, vy jste na to přišel, já vám fandím..:-)

0 0
možnosti
A

akrosob

25. 9. 2010 14:34
Re: no a co teprve hasiči?

R^

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

25. 9. 2010 14:10
Nebojte se, rozbití vrátnice nahnalo vládě strach

a k žádnému krácení odměn policistů ve skutečnosti nedojde. Dnes vrátnice, zítra možná sám John a kdoví - nakonec celá vláda ? To nikdo riskovat nebude, spíše sníží mzdy učitelům, zdravotníkům a jiným zbytečným lidem - ti hypotéky nemají.

0 0
možnosti
K

keyz

25. 9. 2010 14:13
Re: Nebojte se, rozbití vrátnice nahnalo vládě strach

a na šetření je nejlepší diktatura - p.Pinochet nám tu chybí, ten by státní finance dal dohromady za rok, maximálně za dva

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 9. 2010 14:05
ono je to vůbec celé na levačku

Neboť stát přece nejni firma co přišla o většinu zákazníků a muší snižovat platy nebo propouštět.Lidi i firmy daně platěj dál kdyby jsme připustili, že se to kvůli krizi snížilo,zase přidejme že výběr DPH se třeba vůbec nezměnil (lidi musej jíst, svítit, topit, oblíkat se dál),a spousta dalších daní(třeba z nemovitostí, dálniční známky taky) stát vybírá naplno dál.Jestli byl nějaký propad,tak se dalo šetřit i jinak (třeba aspoň na té korupci,ale ani pro ti té nechce současná vláda nic dělat).Nebo tím že by stát využil krize a vyjednal si u státních zakázek lepší ceny.Nikoliv jako pan Bárta co halasně vytrubuje že mu stavební firmy zlevnily tím že snížily kvalitu prací.

Buď jak buď,docházíme k závěru že jediným důvodem je to, že koaliční strany slíbily před volbama že se pokusí snížit státní dluh.Kdyby lidem otevřeně řekly, že si ty peníze vyberou od nich,asi by je hnali potěhem

:-/

0 0
možnosti
K

keyz

25. 9. 2010 14:08
Re: ono je to vůbec celé na levačku

mě se zase nelíbí, že vládá říká jak bude šetřit, ale rozpočet má být 130 miliard v mínusu. Já když šetřím, tak mi peníze přebývají, ne že se mi dluh zvyšuje!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.