Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
5

590130

25. 9. 2010 17:10
Nikdy

se nepoučej. Budou seriózně diskutovat, ať napíšete cokoliv.

0 0
možnosti
ŠF

stev

25. 9. 2010 16:38
Podraz je to vždy, v kterémkoliv sektoru.

Pokud vláda nemá na určité práce peníze, vůbec by je neměla po lidech chtít. Dávám Vám karmu.R^

0 0
možnosti
KF

Yvaine

25. 9. 2010 16:06
Po dvou letech došlo i na státní zaměstnance, no a co

A co zaměstnanci v soukromém sektoru? I lidé, kteří nejsou státními zaměstnanci mají hypotéky a rodiny a jejich platy jsou škrceny už dva roky. O co jsou státní zaměstnanci lepší, že je teď kolem jejich deseti procent takový mediální humbuk? Rv

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

25. 9. 2010 16:04
Nu...fiomene...

...dovedeno do absurdna ;-D R^ Ale za sebe se nemohu zbavit pocitu...že právě stát je ten zaměstnavatel...který by se tomuto na první pohled absurdnu...měl blížit ;-)

0 0
možnosti
L

larcc

25. 9. 2010 15:55
Jak takovou věc může napsat člověk

s vyšokoškolským vzděláním? To je úroveň pologramotného jedince ;-D

0 0
možnosti
KV

Jáosobně

25. 9. 2010 15:30
Zvrácenost vysokoškolského myšlení, no to je vizitka

No to je názor, že by jeden zvracel.A to ma autor vysokou, paradoxně z Plzně.

Styděl bych se, tohle napsat.Blíží se to Jakešovu slavnému projevu.Jen blázen si vezme hypotéku s tím že mu zbude 10%.Jak jsou na tom jiní lidé co maj hypotéky?Ty jsou i propuštěni,platy jsou jim snižovány, jake recept máte v ramci "podrazu" pro ně? Už raději nic nepište...!!

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 9. 2010 15:27
A proč?

Proč by na tom státní zaměstnanci měli být jinak, než zeměstnanci akciovek nebo soukromníků? Chápala bych, kdyby vás štvalo, že v jednom kuse platíme daně a ty peníze se kamsi... ehm... ztrácejí, takže pak na policisty nezbývá. Ale tak, jak to stavíte - stát (zaměstnavatel) je povinen starat se o zadlužené zaměstnance, i když sám prostředky nemá (proč je nemá, teď ponechme stranou), to je nesmysl. Zajímá soukromníka, když živnost upadá, že jeho prodavačka splácí úvěr? Nezajímá - nemůže ho to zajímat, jinak by třeba mohl jít pod most on (a prodavačky by byla nezaměstnaná, což by jí taky nepomohlo).

Platy se snižovaly všude, v některých firmách i o 30%, ale vážně by mě v takovém případě nenapadlo prohlašovatm že mám na ten plat právo, i kdyby měl zaměstnavatel krást. Pokud peníze nestačí, jdu hledat jinou práci, která mi vydělat dá... Nebo řeším jinak. Socialismus už skončil, a holt to s sebou nese i nepříjemné stránky.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

25. 9. 2010 16:08
Re: A proč?

;-D Docela výstižné s jedním dodatkem...tento typ soukromníka pak musí vždy počítat s velkou fluktuací mezi svými zaměstnanci a značnou neloajalitou ;-) Zvláště působí li poněkud...místně a v menším měřítku ;-D Z vlastní zkušenosti vím...že se vyplácí jiný přístup, než prezentujete :-P

0 0
možnosti
D

dampfer

25. 9. 2010 15:26
A tak asi

tam, kde by měl stát policajt s pendrekem v ruce a bránit kapsářům rejdy, pozorovat mezi regály zloděje a lumpy, a ne  sledovat policej auta, jak projíždějí  a na kritická místa se raději nedívají, prostě k těm kvalitním strážníkům je realita vzdálena na míle !!!! Nebásněte o příkladném výkonu služby, odhoďte růžové brýle a přečtěte si statistiky, kolik zločinců zde pobíhá bez nástupu trestu, kolik lidí všude krade a policajti přes vykrmené mluvčí sdělí, že se na případu INTENZIVNĚ pracuje, aby po pár týdnech, či měsících případ odložili !!!! CHCEME POLICAJTY VÝHRADNĚ V ULICÍCH !!!!!

0 0
možnosti
ZV

Ochlupoun

25. 9. 2010 15:15
Aha, komunismus

Každému dle jeho potřeb. Chudý policista co platí nájem a nic nemá tomu sebereme, policistovi, co má barák a zadlužil se tak hloupě, že nemá žádnou rezervu ještě přidáme. To je super. Mohl byste ještě rovnou všechny oddlužit, aby na tom byli všichni stejně. Já navíc jako občan (a rozhodně nejsem sám) marně přemýšlím, kdy mě nějaký policista pomohl, kdy udělal něco pro mě. Nalézám v paměti jen buzeraci, křivárny, podvody a zdůvodňování, proč něco nejde. 70% policistů jsou lidé, kteří mají morální profil odpovídající dělníkovi s krumpáčem v ruce. To je možná můj subjektivní názor, ale rozhodně nebude daleko od pravdy. (Koneckonců jen debil se zadluží tak aby ho snížení platu o pár procent přivedlo za okraj propasti) A tahle sebranka má být něco extra? Děkuji, ochraňujete jen sami sebe, tak si taky sami pomožte. Omlouvám se té slušné a inteligentní 30% menšině, ti to totiž chápou.

0 0
možnosti
K

krupeto

25. 9. 2010 22:12
Re: Aha, komunismus

Souhlas, souhlas a zase R^R^R^

0 0
možnosti
FM

František Matějka

25. 9. 2010 15:10
Nechci Váš komunismus

Požaduji odměnu za výkon, ne podle výše závazků zaměstnance. Kdyby platilo to, co navrhujete, stačilo každému policistovi si rychle vyřídit hypotéku, aby mu nebylo sníženo vůbec nic? Neuvěřitelné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.