Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bullterrier.se.zase.usmiva

9. 6. 2010 8:47
Já bych s odkladem platby souhlasil,

kdyby částka školného odpovídala víc realitě, tedy byla vyšší. Těch 10 tisíc, co bylo stanoveno na rok jako maximum, je tak směšná částka, že by se mohla opravdu platit okamžitě, nebo by se toho mohly chytnout banky. Nějak nevěřím tomu, že si to stát pohlídá. Pětistovka měsíčně je jeden lepší rodinný oběd v běžné restauraci.

0 0
možnosti
JD

pedr64

9. 6. 2010 8:49
Re: Já bych s odkladem platby souhlasil,

10tisíc za semestr, ne za rok

0 0
možnosti
MD

Fufen

9. 6. 2010 8:24
Ja..

.. jsem pro to aby to zaplatili zpetne po studiu nedovedu si predstavit ze by museli chodit na brigadu behem studia u nekterych oboru na vysokych skolach. Bohuzel se nedaji vysoke skoly u nas srovnavat do jedne urovne. Student filozofie dle meho nazoru bude mit cas si neco prividelavat behem studia narozdil od studenta treba mediciny.

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 6. 2010 8:17
No jo

Tak mi řekněte, jak má student, kterej v květnu, červnu odmaturoval splašit najednou do září 10 000 Kč školnýho. Plus teda, aby měl ještě něco na kolej, na stravování, na skripta, na dojíždění..... No a jak v září nastoupí, tak (vedle těchle všech nákladů), aby začal vydělávat na další platbu v lednu.

Halt to zaplatěj rodiče, že jo...

:-/

Tak doufám, že nenavrhujete tu variantu, že na vysokejch školách budou profesoři přednášet do prázdnejch sálů, a asistenti hlídat prázdný laboratoře, poněvadž všichni studenti budou makat, a do školy si příjdou akorát složit zkoušky ...;-D

0 0
možnosti
TJ

vioš

9. 6. 2010 8:23
Re: No jo

Volili pravici, mají ji mít. Nemají na pravicovou cestu  k prosperitě? No a co.

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

9. 6. 2010 8:14
Filipe, ještě otázka

když jste tak poctivý - co jste udělal, když jste zjistil, že někdo okrádá Vaši firmu? Zasáhl jste, nebo Vám vadí pouze cizí krádež?

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

9. 6. 2010 8:12
Pokud sám na studium VŠ nemáte,

tak nestudujte. Vaše nenávist k těm, kteří na to mají, na rozdíl od Vás, hlavu je obdivuhodná. Znám spoustu jiných lidí, kteří nestudují a přesto obelhávají kdekoho. To je ale dáno charakterem člověka. A odložené školné je jednou z variant, která se prostě používá. Ale ať odložené nebo placené při studiu, školné podporuji. Přesto, že mě jedno dítě začne studovat od září a druhé o dva roky později. K tomuto mě ale vede přesvědčení, že to tak má být. Vás ale ženou mindráky a nenávist. Je mě Vás líto.

0 0
možnosti
SM

svalnatá moucha

9. 6. 2010 8:12
socky se houfují proti školnému

ale nic není zadarmo....dokonce ani vzdelání

0 0
možnosti
MB

fenek

9. 6. 2010 8:11
Nechápu

Drahý pane, dosud se žádné školné neplatilo a obyčejným lidem to nevadilo. Jejich největší zastánce Jyrka dokonce brojil proti zavedení školného! Aby i váš obyčejný člověk mohl studovat a nezruinoval rodinný rozpočet, určitě mu pomůže, když školné zaplatí, až na to bude mít. A perlička nakonec: Na odloženém placení školného se ještě nikdo nedohodl (můžete mi ovšem oponovat "Ale mohl by!).

0 0
možnosti
P9

pavel 99

9. 6. 2010 8:31
Re: Nechápu

však on to pojímá jako "pomstu" za to, že Jyrka prohrál (teda "vyhrál", ale nebyl schopen sestavit většinovou koalici).:-/

0 0
možnosti
JD

Janulice78

9. 6. 2010 8:10
chtelo

by to najit si jiny cil, takovy zaste kvuli osobnimu problemu. Mohl jste se odstehovat, prasknout ho firme, vydirat:-P, vzdyt prece v demokracii a kapitalismu se mame starat sami o sebe.A priori predpokladat, ze kdyz je jeden svine, budou svine vsichni...achjo, no nic, alespon jsem se po rnu pobavila a ted se jdu v pracovni dobe ucit.

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 6. 2010 8:24
Re: chtelo

No spíš by asi měl být autor rád. Neboli, onen "chytráček" si určitě firmě "neřekl" o proplácení celé částky. Na dobrý slovo se neproplácí v žádný účtárně. Takže, asi na něj byl asi účtovaný celý nájem fakturou, a že kamarádovi dovolil, že tam může bydlet s ním, a vybral od něj půlku nájemného do vlastní kapsy.... Nakonec, co má vysoká škola učit, než racionální jednání...

0 0
možnosti
PD

DolevaP

9. 6. 2010 8:08
a otázečka

co je podle vás "normální" práce ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.