Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Deleter

9. 6. 2010 10:54
---

;-D;-D;-D

Autore, já vám to tak PŘEJU! ;-D

0 0
možnosti
N

neloušek

9. 6. 2010 10:35
hhh

když ptáčka lapají pěkně mu zpívají,že ano?Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 6. 2010 9:53
Máte divné představy

Totiž že máte mít, pokud možno vše zadarmo.

Student měl placený podnájem (a prokazoval svému zaměstnavateli, kolik za něj platí).  Uskrovnil se (to jste ve své zlobě nezvážil) a vzal si pod-podnájemníka. Ne proto, že byl dobrodinec, ale proto, aby si zajistil příjem. Když se vám tento postup nelíbil (který já považuji za nejnormálnější, jaký si umím představit), neměl jste ho přijímat. Mohl jste spát zdarma pod mostem.

0 0
možnosti
M

mff-59

9. 6. 2010 15:08
Re: Máte divné představy

;-D R^R^ 

A nebo si mohl promajmou sám byt za 10-15 tisíc. 

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 6. 2010 9:47
Špatně je vždy vše??? Zřejmě ano

Nechápete rozdíl mezi současným stavem (žádné školné) a případnou odloženou platbou?  Ječíte obdobně, když ČSSD prohlásí "školné v žádném případě"???

Navíc ještě způsob placení školného nebyl dojednán. Je to jedna z variant (a vždy při diskuzích o školném byla jednou z možností).

0 0
možnosti
F

Fatboymiki

9. 6. 2010 9:04
fuchsi,

myslíš si, že jsi bůhvíjak vtipný (tento blog ve spojitosti s tvým profilem stačí ke kvalifikovanému odhadu), ale opak je pravdou. Jsi trapnej až na půdu.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

9. 6. 2010 8:54
Bydlel jste patrně se studentem načerno, pane Fuchsi

on Vás nemohl vykázat v bytě, kde jste neměl co dělat. Proto se na studenta nezlobte, vždyť by Vás správně musel vyhodit na ulici.

0 0
možnosti
R

Roman.km

9. 6. 2010 8:53
Zaujatý autor

Tento článek je velmi zaujatý. Možná proto, protože autor nikdy žádného vzdělání nedosáhnul. Jsem PRO, aby se studium platilo, avšak mělo by to být perfektně vyřešené a naplánované a přiměřené. Očekával bych zvýšení kvality na vysokých školách, ale obávám se že je to reforma pomáhající k látání dluhů atd. Nejspíš budou dostupné i nějaké studenstské půjčky, ale pane autore, kdyby jste měl děti což nemáte, a měl třeba ty 2 děti na vysoké škole, zkuste platit (2x10.000x2) za jeden školní rok, což je 40.000,- + nějaké ubytování, které není levné, stravu a dojíždění. Podle mýho to máte alespoň takových 90.000 za rok. Myslím že spousta lidí si takové výdaje v reálném čase dovolit nemůže, proto se musí hleda alternativy.

0 0
možnosti
K

K1ller

9. 6. 2010 8:52
hmm

Hmm, typicky ukaz cloveka, co nema hlavu na studium jakekoliv VS a jedine co umi je urazet vsechny ty, co na to hlavu maji. Prosim vratte se ke sve lopate, teda pardon hamburgerum, tam mate jistotu, ze Vam rovni obycejni lide na Vas plivat nebudou.

Podle mne je skolne dobra vec, protoze doufam, ze diky tomu budou mit studenti nejakou paku na ovlivneni vyuky a odpadnou hovadiny jako povinne prednasky z filosofie pri studiu odborne chemie apod. Navic prece nikdo netvrdi, ze ti, co na to budou mit, nemohou skolne zaplatit rovnou. Skolne s odkladem je pouze logicka moznost, jak umoznit studium i tem mene majetnym.

0 0
možnosti
OM

ondra muller

9. 6. 2010 8:49
Váš článek nechápu

Jednak paušalizování, že každý student je vyčůránek, je opravdu velmi jednoduché a klesáte tím pod úroveň i takových studentů.

Srovnávat koupi chleba a koupi titulu? Jste vůbec normální? Porovnáváte nesrovnatelné a vaše vnímání je opravdu jednoduché. Ono se totiž může lehce stát, že ač zaplatíte, tak titul nedostanete!

Říkáte, proč někomu takovému vycházet vstříc, přitom už tady roky přispíváte ze svých daní na školu možná i mnoha studentům. Proč tedy kritizujete návrh, vždyť vás osvobodí a se zavedením školného, ač třeba odloženého, vy už to těm "vyčůránkům" platit nebudete? To je přeci mnohem zásadnější, než to, jestli je ta platba odložená nebo ne?

0 0
možnosti
5

590130

9. 6. 2010 8:47
chlape,

vždycky si rád přečtu i Váš článek, i seriózní diskusi pod ním. nelze odhadnout, kdy jim to dojde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.