Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý večer, děkuji za všechny vaše diskuzní příspěvky.

Hezký večer

0 0
možnosti
Foto

Výsledky ankety, které se v areálu Resortu Čapí hnízdo zúčastnilo celkem 148 osob, jsou skutečně překvapující. Doporučuji uspořádat podobnou anketu i v sídle firmy Agrofert. :-)

4 0
možnosti
Foto

:-)R^ Tam by se dala uspořádat i anketa o nejlepším možném budoucím prezidentovi Babišovi a nejlepší možné léčebné dovolené pro občany ČR na Krymu.

6 0
možnosti

Moc mi to nemyslí a tak rád věřím rovněž. Jde o smolného člověka. Začala to matka s KSČ, pokračoval rafinovaný Obuvník. Spikl se Kalousek a naočkoval Štrasburk i Bratioslavu. Soudy řekly - "Jsi Bureš a navždy budeš". Co hůře, zase kampaň v Brusele, Olaf si taky zased. Pokojný člověk nikam nechtěl cestovat, tak jej zase šibovali. Do politiky, do vlády, na Hrad, k dalšímu soudu. Zase záludný Šott! Šlechetná Jana. Jako kdysi jiná účetní. Přiznala se, že šéfa obohatila. Ten nezaváhal a 50 míčů pro jistotu vrátil. Co čert nechtěl, zase mu někdo z Německa reklamně poslal 280 dalších! Šlechetný André zase musí cestovat. Doprovodit Janu, k imunitě. Tím dožerou podlého soudce. A tak je to furt dokola. Jak říkám - Nemyslím, ano věřím. Vůbec se necítím sám, je nás bratru na 30%:-)

6 0
možnosti

Já věřím Babišovi v kauze Čapí hnízdo, tak jako většina ODS občanů věřila v kauze Promopro, že je Vondra nevinný.

Z článku na netu...cituji.

Česko se v roce 2009 stalo teprve druhou východní zemí, jež předsedala Evropské unii. Příliš slavně to ale neskončilo. Za vše mluví případ společnosti ProMoPro, kvůli které rezignoval i tehdejší ministr obrany Alexandr Vondra a devět lidí skončilo ve vězení. Nikdy se však neprokázalo, jestli peníze skutečně putovaly k politikům. Během českého předsednictví padla vláda Mirka Topolánka a později se navíc ukázalo, že oficiální akce, které se při této příležitosti pořádaly, poskytly šanci ze státní pokladny podvodně vysát stovky milionů korun.

To byl případ společnosti ProMoPro, která v roce 2008 vyhrála bez výběrového řízení zakázku na zajištění audiovizuální techniky pro české předsednictví EU.

To sice firma splnila, kromě faktur za techniku a služby, které skutečně dodala, však od Úřadu vlády pomocí fiktivních faktur vylákala další stovky milionů korun. Podnikatelé blízcí majiteli ProMoPra pak pomáhali tyto faktury legalizovat tím, že převáděli peníze na další firmy a pak je vybírali v hotovosti...konec citátu, více na článcích o Promopru.

Takže jestliže byl Vondra nevinný, tak stejně nevinný je i Babiš.

4 10
možnosti

Konečně někdo rozumný, vítejte Ladislave. Taky nemyslím, ano věřím. Vůbec se necítím sám, je nás bratru na 30% ... :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.