Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Dobrý večer, děkuji za všechny vaše diskuzní příspěvky.

Hezký večer

0 0
možnosti
JV

Vy si děláte legraci, ale brzy se může vámi popisované rovnat skutečnosti.:-(

2 0
možnosti
BK

Pane autore, ten americký rabující dav mne tedy nenaštval. Ale Vaše hřiby, ty tedy ano. U nás nerostou;-(.

Karma

0 0
možnosti
JR

J54a83n 32R54á93ž

16. 7. 2020 16:08

Zatím si z projevů toho šílenství děláme legraci, ale jak dlouho nám to vydrží, když se to začne v nějaké formě projevovat i u nás?

6 0
možnosti

Věřím, že konkrétně tohle se u nás neujme.

0 0
možnosti

J22a95k44u34b 78Š57o13l59c

16. 7. 2020 15:47

Vtipné, ale jak to funguje ve skutečnosti? Platí to pojišťovny nebo vláda poskytuje nějaké náhrady? Ve finále se to možná může všem, kromě daňových poplatníků, vyplatit?

3 0
možnosti
Foto

Kam jen ten svět spěje.... Ještě v květnu se nakupovalo spořádaně na úvěr, tak jak to má být. Od června se rabuje a účet podnikatelům proplácí pojišťovny. Ani se nedivím ostatním živnostníkům, že jsou na toho vykuka s obchodem s mobily naštvaní. Doteď pojišťovny proplácely všechno vyrabované zboží - podle předloženého seznamu. Pokud by se začaly rozmáhat takové nešvary, jakože se bude rabujícím krátit nabídka, tak by taky pojišťovny mohly začít přemýšlet, jestli nezačnou krátit plnění.

(Jinak, Váš článek mi dost připomíná aktuální stav u nás s tím tzv. kurcarbajtem. Na jméno třetiny zaměstnanců v průmyslu se rabuje ve státním rozpočtu a pracovník odboru sociální nápravy to nechává všechno proplácet). - - - - Jinak dobrý. Kolikrát se člověk i pravdě zasměje.

5 0
možnosti
PK

Poslední odstavec je smutná realita dneška,kterou jsem taky zaznamenal.

0 0
možnosti
JB

Bravo Filipe, bravo! To americké bláznovství (a bohužel nejen americké) se dá přežít skutečně jen s velkou dávkou humoru.

13 0
možnosti
Foto

Děláte si z toho legraci, ale je to hodně smutné.

Možná byste článek měl přeložit do angličtiny a prodat jej demokratům. Mohli by jej používat ve své volební kampani jako ukázku toho, jak se vlastníci obchodů mají chovat.

8 0
možnosti
JS

Ha ha, dobrý. Myslím, až to přijde k nám , že bylo by dobře zpracovat nějaký manuál popřípadě ministerskou vyhlášku o tom jak se chovat , aby se předešlo podobnému asociálnímu chování.

3 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.