Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý večer, děkuji za všechny vaše diskuzní příspěvky.

Hezký večer

0 0
možnosti

Jsem zvědavá, zda se v ČR dožiju tradiční evropské politic. strany (mám na mysli spíše lidovce a sociální demokracii, tj. středopravici a středolevici), která se opírá víc o univerzitní či nezávislejší odborníky, nikoli o podnikatel. či pseudopodnikatel. lobby. Pokud neumíme pracovat na vzniku či podpoře strany vzdělanější, se smyslem pro dodržování kvalitních zákonů bez prokorupčních děr (v souladu s mezinárod. právem), se znalostmi funkční státní a veřejné správy atd., pak nám není pomoci, v absolut. bordelu lidi zvolí tu nejhorší variantu. Poučme se u SRN a Rakouska (vzor lze najít i ve Skandinávii či Švýcarsku): přes pandemii dál pracují na záchraně život. prostředí, na udržení férového podnikání, na kvalitě různých institucí sloužících veřejnému zájmu.

0 0
možnosti
Foto

Budou jiné starosti než premier Babiš. Letos v lednu skončil kapitaismus. C-19 tomu dal razítko. V roce 2021 budou mít občané zeměkoule jiné starosti než koho volit. Takový borec který by to zachránil, se ještě nenarodil. USA je na pokraji občanské války, ekonomové naznačují 35-50% pokles hodnoty petro-dolaru, nastartovala obrovská nezaměstnanost. Lidé nemají práci a finanční rezervu na týden.Kde stát sežene peníze, od koho? V tiskárně? a na jak dlouho?:-/

0 0
možnosti
Foto

Je moc pěkné, že se tu drží diskuse. Níže je příspěvek o tom, že voliči Demobloku se nechtějí s voliči ANO vůbec bavit, jako lidi a rovný s rovným. Jen na ně křičí, že jsou koblihy. Na tom kus pravdy je, ale spíše si myslím, že to není dělicí čára mezi voliči Babiše a demobloku, ale mezi lidmi co žijí s povědomím své obyčejnosti a lidmi, co se považují za vyjímečné, s pocitem, že by je ostatní měli poslouchat a tak jejich vyjímečnost ocenit (Zeman těmhle lidem říká kavárna). No a Babišovi voliči kavárníky jaksi neposlouchaj - a tak jsou koblihy. No ale káva a koblihy, to patří k sobě, takže jsme vlastně pořád svorný lid tady pod Řípem, že.

Já tedy Babiše považuji za naše neštěstí a rozhodnutí lidí jej volit za selhání, takové selhání je ovšem lidské a těžko to mít lidem za zlé.On má Babiš dobrý marketing a vůbec to nevypadá jako špatné zboží. Prostě zrovna dovezený rohlík z Penamu - voní a je křupavý, vypečený. Že to lidi nakupovali - no a co. Podstatný je, jestli si ho koupí i letos na podzim, protože už docela zgumovatěl, natožpak příští rok, protože to bude rohlíček tvrdý tak jako spravedlnost na chudáka. Pokud lidi naházej i příští rok Bábovi 30%, jo, pak si řeknu, tady není něco v pořádku. (Teda vycházím z toho, že krize jak bič je před námi - ale třeba pámbu dá a já se mýlím a rád budu ve své predikci za hlupáka. Pokud se Bába pochlapí a před krizí nás zachrání - klidně mu to tam házejte dál, když je posvícení, tak si prostě nějaký to povyražení můžeme dopřát a proč ne zrovínka tak, že volíme chlápka, co se radí s astrologičkou, třeba).

0 0
možnosti
Foto

25? Nestačí.... Mňa ste bohužiaľ nepresvedčili, aj keď tá nestrannosť a objektivita z Vášho blogu priam špliecha.. díky za pobavenie :-).

1 0
možnosti

prectete si programy stran (obvzlaste ANO - od roku 2011 je to obvzlaste zazivne, co dodrzeli) a podle toho volte

0 0
možnosti

J56a19n 68D38o10u84š93e17k

14. 7. 2020 14:47

Ono je to těžké. Je mi bytostně odporné přidat se ke stranám jako jsou Piráti, ODS, TOP09 aj... Protože ať koukám jak koukám, diskutuji jak diskutuji, jediné co od nich slyším je pohrdání voliči ANO, urážky. Je jedno kam vlezu, na fórum pirátů, facebook ODS, je to fuk. Jen samá dehonestace právoplatné skupiny obyvatelstva. Jediný s kým si můžu normálně pokecat jsou fakt jen voliči ANO, ČSSD nebo i toho pitomého SPD a to jsem je nikdy nevolil a ani se na to nechystám. Hloupost, vyložená hloupost těchto lidí, kteří nevidí ve svém chování jeden z důvodů neúspěchu svých favoritů je do očí bijící. On totiž člověk český se spíš naprdne a hodí to na truc ANO. Reakce voličů tzv. demobloku je zcela očekávaná. "No jo, co se dá čekat od hloupé koblihy." A tak se jede stále dokola a dokola.

2 4
možnosti
Foto

Pane, na tom, co píšete, nějaký kus pravdy je.

0 0
možnosti

Nějak vám v té ironii chybějí koblihy. A nebo jste si také jednu sám vzal?;-)

1 1
možnosti

Tak teď už víme, koho nemá pan Fuchs rád.

A teď by nám pan Fuchs měl napsat, která politická strana je jeho srdci nejbližší.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti

J22a97n 25H23a60r87v79a96n

12. 7. 2020 9:53

Tak toho už schopen není, všichni odpovídají jen obecně "Kdokoliv jiný". Což je vlastně jen takové: Bla, bla, bla, bla ;-D

0 1
možnosti

Čistě teoreticky,máme tady Babiše a koho proti němu nasadíte? nemusite psát proč.

0 1
možnosti

J42a66n 67J29i55r47k76a

11. 7. 2020 22:53

Psal jsem to jiz nize: Kterýkoli ze současných předsedů (ale i místopředsedů a možná i řadových členů) jakékoli z demokratických opozičních stran by byl lepším premiérem než AB. Jmenovitě: Bartoš, Fiala, Rakušan, Pekarová-Adamová, Jurečka.

A byl by lepším premiérem o parník!

7 6
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.