Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidíte, já vám to tady všem říkal, že to pan Fuchs nemyslel zle. (Bohužel jen podcenil koblihy... resp. přecenil jejich inteligenci... Já už si těch pár dní lámu hlavu, zda byly koblihy přeceněny nebo podceněny... pomůžete mi s tím prosím někdo? ;-))

Každopádně díky za prefix a postfix, Filipe.

2 0
možnosti

... jo a konečně jsem mohl s čistým svědomím okarmovat!...

0 0
možnosti

K68a71r60o83l 75M46u11š57o

27. 11. 2018 16:07

Jo dostal jsem taky 2.500, ale ten pán chtěl, abych si stáhnul gatě a předklonil se. Co ty, Filipe?

3 0
možnosti

Neuvěřitelné, jaký skvělý prostor k informacím i úvahám dává tento blog pana Fuchse. Dovídáme se, že akce je organizovaná, samozřejmě nic není jen tak. Organizátoři přiznávají poctivé plátce své organizaci, nevšiml jsem si zde, že by je platily strany či zahraniční dobrodějové.

V tom placení právě spočívá důležitá část správy veřejných věcí. Pokud by se podařilo, osvobodit politiku a média z cizích vlivů, bylo by možné stavět skutečnou vlastní demokracii v naší zemi i jinde. Dnes bojují mnozí za názory, které vedou ke zkáze společnosti. Nedělají to za peníze, ale díky dobré propagandě podobné, jako po 2.světové o novém věku lidstva v čele s komunisty.

Jedním z bodů nových totalit je zvrácená morálka, která je soustavně sofistikovaně propagovaná. Pokud naše země nepřijme cizí novinky lidských práv hlásané jako pokrok, může obstát. Ne nenávist, ale pořádek. Skutečná lidská práva existují, ale nesmí být vytlačena právy revolučními protilidskými.

0 1
možnosti

>>Neuvěřitelné, jaký skvělý prostor k informacím i úvahám dává tento blog pana Fuchse<<

Takže znovu:

Tento blog je pouhá legrácka.

Připomínáte mi, pane Pavelko, snoba, který se v galerii moderního umění rozplývá nad "neuvěřitelně rafinovaným uměleckým dílem", které ale není ale nic jiného než hromádkou odpadků, které nějaký vtipálek rozsypal na podlahu.

0 0
možnosti
Foto

Milion chvilek pro demokracii

3 hod ·

Tak jo, přátelé, nechtěli jsme na to ani reagovat, ale bohužel musíme. Tenhle "pokus o vtip" totiž už zvládnul nadělat dost velké škody.

Možná jste to už zaslechli. Demonstrace 17/11 byly samozřejmě zaplacené! Vyplácelo se rovnou 2500,- na ruku. V podstatě i náhodným kolemjdoucím. Zaplatit třicet tisíc lidí nás stálo 75 milionů!

Absurdní? Ano, absurdní. To byl také zřejmě cíl pana pisatele. Asi by to bylo v pořádku, kdyby nad článkem a pod článkem byl velký nápis "SATIRA". Jenomže tam není. A o těchto věcech se prostě nežertuje. Z pokusu o vtip se stala zbraň hromadného ničení - hromadný mail mezi seniory. Tuhle pohádku už si přečetlo 75 tisíc lidí. A věřte tomu, že půlka z nich to bere vážně (mailů nám přišlo opravdu opravdu hodně). Ať už to byl záměr, nebo ne, články takového druhu naprosto přesně zapadají do strategie dezinformační války, protože vytvářejí spekulativní dojem: "Kdoví, jak to celé bylo. Na každém šprochu, pravdy trochu. Přece by si to někdo jen tak nevymyslel...". Vymyslel.

Vyzýváme proto autora, aby neprodleně označil svůj článek na několika místech slovem SATIRA a v úvodu se omluvil za to, že jeho článek uvedl v omyl desetitisíce lidí. Jinak budeme nuceni bránit se soudně, protože nechceme řešit podobné blbosti po každé demonstraci.

Žádáme také novináře, aby se pokusili autora kontaktovat a získali jeho vyjádření a stanovisko. Ideální by bylo, kdyby vše uvedl na pravou míru na kameru. Škody, které napáchal, se však v žádném případě už nepodaří napravit, neboť jakákoli "omluva a oprava" se samozřejmě nedostanou ke všem čtenářům původního blogu.

8 0
možnosti
Foto

Pár faktických poznámek na závěr:

- Ne, neutratili jsme za demonstraci 75 milionů.

- Ne, neplatí nás ani Soros, ani Kalousek, ani Bakala. A nenosíme jejich odznáčky. Akce jsou placeny díky darům stovek drobných dárců, našich signatářů. Máme transparentní účet.

- Demonstrace trvala i s pochodem od 14:30 do 17:15. V 17:45 bylo náměstí prázdné. Opravdu tam nečekalo pár tisíc lidí do 20:00 na výplatu v postranní uličce.

- ANO, jak jste si všimli, dovolili jsme si natisknout letáky s nápisem DEMISI, které pomohly vytvořit silné vizuální sdělení. Tyto letáky byly však rozdány až na Staromáku, nikoli (přítulnými krasavicemi) už na Hradčanském náměstí. .

A konečně - co je tak nepochopitelného na tom, že lidé chodí svobodně demonstrovat?

Ve Francii zdraží benzin o dvě koruny a do ulic vyjdou statisíce lidí, hoří auta, zranění, mrtví. U nás je premiérem trestně stíhaný estébák, oligarcha ve střetu zájmů, který se netají autoritářskými sklony, který uklidil vlastního syna na Krym a kterému nedůvěřuje 60% obyvatel. Je tak zvláštní, že proti němu 17/11 demonstruje z přesvědčení třicet tisíc lidí? Zvláštní je spíš to, že těch lidí není 300 000!

7 0
možnosti

Od stejného blogera: https://filipfuchs.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687746

Méně nebezpečné, neboť průhledné na první pohled. I když i na tyhle prognózy se určitě někdo těší (Bureš).

1 0
možnosti

Kopíruji včerejší facebookový status paní Veroniky Vendlové:

>>

Tak jinak - HELP! Tohle (ten blog) je SATIRA, ale stal se z toho důkaz, že jsme za účast na demonstracích všichni zaplaceni. Nemáte prosím někdo na Filipa Fuchse kontakt? Poprosím ho, aby to někde viditelně uvedl, že to je VTIP. Jinak to bude zítra ve statusu AB, na Barrandově v týdnu s prezidentem a my se z toho zase bumeme moci jít tak akorát tak Vobkreslit. Díky. PS: Na idnes se do diskuse nedostanu, nejsem tam a ani nechci být registrovaná. Ale třeba někdo jste... Děkuju! :-) #musímesipomáhat

<<

5 0
možnosti
Foto

J77a52n 60U29r37b61á98n92e74k

27. 11. 2018 13:57

Tohle mě vážně potěšilo;-D

Něco tak retardovaně nevtipného a nesmyslného...

"OMG, já jsem se stal obětí vlastní blbosti!" "Já skandoval proti panu Babišovi" "Mě to asi nedošlo, co dělám." "Ona se ke mě přivinula"

"Dostal jsem 2.500 Kč"

Nejbizarnější na tom je, že by to mohla být pravda - přesně takhle si představuji Babišova voliča - totální tupec, který neví, co dělá...ale zaprodá se za pár šušní:D

5 0
možnosti

Ne, je to vtip, ale poté, co tomu uvěřilo už cca 75 tisíc důchodců, tak hodně blbej.

6 0
možnosti
Foto

Ty ještě fotíš na kinofilm?

0 0
možnosti

to dělá dost fotografů

1 0
možnosti

Dospěl jsem nakonec k závěru, že v tomto případě, kdy tuto satiru nepochopilo již zhruba 75 tisíc lidí a utvrzují se tímto blogem mezi sebou navzájem, že demonstranti "byli placeni", by měl autor blogu dát dodatečně do nadpisu tento text "POZOR, JEDNÁ SE O SATIRU".

4 0
možnosti

Je to tak, ne každého napadne si přečíst ostatní blogy tohoto autora - pak se vše vyjasní - např. tento: https://filipfuchs.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687746

2 0
možnosti

J41i33ř90í 12K74a31l92i67n44a

27. 11. 2018 12:46

Hm, to není vtipný ani jako ironie, autor bude patrně majitelem dokonale hladké, vrypů prosté kůry mozkové.

2 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.