Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano souhlasím. Pokud bude Miloš Zeman aspoň trochu soudný, tak podruhé už kandidovat na prezidenta nebude - ze zdravotních důvodů. Konec konců jedno prezidentské období mít bude, což by jeho ctižádost mohlo uspokojit. Obávám se jen, že jej všichni ti hradní podržtaškové jej budou přemlouvat, aby kandidoval znovu.

Pokud by přece jen kandidoval, pak nejspíše prohraje ve druhém kolem volby, ať už jeho soupeřem bude kdokoliv - podobně jako kdysi Vladimír Mečiar na Slovensku.

5 4
možnosti
OU
MC

Rozumná úvaha. Ovšem ostatní kandidáti zatím, dle mého názoru ještě více levicoví, jen ztíží pozici Česka k dosažení svobody a prosperity tak, jak jsme si slíbili. Nebude-li mít náš národ více odvahy a zodpovědnosti a nenavrhne pravicovějšího kandidáta, bude se naše morálka ještě hlouběji klesat od skutečné přirozenosti lidského života.

1 2
možnosti
JP

Možná ho lidi zvolí, možná bude jezdit na vozíku, možná to bude jinak. Možná to ve zdraví přežijete.:-)

1 0
možnosti
Foto

ad 1. Zeman bude kandidovat stůj co stůj, bez ohledu na zdravotní stav.

4 0
možnosti
Foto

Při nulovém stavu kandidovat určitě nebude a při zlomenině krčku také ne. A kdybych byl lékař, tak těch diagnóz vymyslím hafo.

Co třeba, u prezidentů tak oblíbená, rakovina plic?

2 0
možnosti
JF

J20a43r72d81a 44F37i26š57e16r

5. 11. 2016 11:46

Doufejme, že vám ten předpoklad vyjde...R^R^

3 2
možnosti
PK

Běžte raději na ty hřiby a o politice už raději nepište . Pěkný den .

6 14
možnosti
JF

J11a26r11d70a 76F13i42š31e88r

5. 11. 2016 11:47

...soudruh rozdává příkazy?

8 0
možnosti
Foto

Tak, to jste tedy objevil Ameriku.

Asi podle starého německého sedláckého rčení: "Wenn der Hahn kräht auf dem Mist, ändert sich das Wetter, oder es bleibt, wie es ist.", neboli

Pokud kohout na smetišti zakokrhá, pak se počasí změní nebo také ne.

Takže, podle Vás, pokud Zeman nebude zvolen nebo zemře či se stane neschopným vykonávat funkci, pak nebude schopen vykonávat funkci.

11 11
možnosti
MS

Co má ta poslední věta znamenat ? Jednak je zcela zmatená a kromě toho autor nic takového netvrdí. Že by přemíra alkoholu ? :-P

6 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.