Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

julie k.

28. 4. 2012 11:09
Proletáři, co nosí breitlingy!

Nevím kolik je autorovi let, ale dost mě baví, když - soudě podle fotografie - nás někdo, kdo toho moc nepamatuje, poučuje, jak bylo za komunistů líp. Samozřejmě, že někomu lépe bylo, zvláště těm, kteří tento režim pomáhali nastolit a měli se tu tak dobře, jak by se při jejich schopnostech a píli nikde nepodařilo.

Myslím, že ti, které dobře placení odboroví bossové dostali na demonstraci do Prahy, v 89. žádnými klíči nezvonili, protože oni tady měli už před r. 1989 svou Ameriku. Sto tisíc demonstrantů představuje něco okolo promile obyvatel ČR, navíc žádná vláda, která musí prosadit nepopulární opatření, se nikde na světě netěší přízni davu.

Za premiéra Nečase se stydět nemusíte, ten včera dostal podporu poslanecké sněmovny, o jejím složení  voliči rozhodli v řádných volbách.Opravdu si myslíte, že vás zachrání odboráři typu Dufka v oblecích od Bosse a s hodinkami Breitling za 120 tisíc korun, jaké nosí Leonardo Dicaprio nebo Marek Dalík?  Jak silný mandát má tento proletář?

4 0
možnosti
H

hafusak2

28. 4. 2012 11:32
Re: Proletáři, co nosí breitlingy!

To je snad přímo pandémie průjmu pravicových diskutérů způsobená bakterií : závistivus hodinkus breitlingus. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
1

1absolutus

28. 4. 2012 11:04
Filipe, zraješ jak víno,

Tvé články jsou čím dál, tím lepší. Oceňuji tvůj vysoce morální postoj.

Jednoznačně karma! :-)R^

4 0
možnosti

Ghost Dog

28. 4. 2012 10:44
pár poznámek..

.. k této vládě není zatím alternativa .. co by přišlo po ní je ještě horší .. a ano, tato vláda je špatná ..

.. za pana Nečase se nestydím nevolil jsem ODS (ani jinou parlamentní stranu), tak proč bych se měl za něj stydět .. mohu jím třeba jen pohrdat, pokud jste ho volil tak se spíš styďte sám za sebe ..

.. za komunistů lépe nebylo .. možná že vám ano, mně ne .. a to nejsem žádný podnikatel, ani manažer, ale jen pouhý zaměstnanec .. jen nejsem líný a v zaměstnání si mě asi i váží ..

.. nikomu neberu právo na vyjádření své nespokojenosti, ale 100 000 organizovaných "odborářů" nereprezentuje většinu .. až budou protesty spontánní, pak je budu moci i akceptovat ..

1 0
možnosti
DK

Šahrazád

28. 4. 2012 9:54
Zjistěte si ve svazcích STB, že jistý pan Nečas r.1936 je

otcem našeho současného premiéra, který vychoval poctivého "pana Čistého" jako svazáka SSM 8-o

1 0
možnosti
VP

V.Poustka

28. 4. 2012 10:05
Re: Zjistěte si ve svazcích STB, že jistý pan Nečas r.1936 je

Takze kolega soudruha Ratmira Ratha, ktery nam vychoval bojovnika za prava obycejnych lidi? No, to je povedena nahoda!

2 0
možnosti
MR

rodd

28. 4. 2012 9:53
Jenže

tato arogance, utemlovanost moci je díky neschopnosti většiny populace uchopit fenomén občanské demokratické společnosti, která vyžaduje jiný přístup než nám byl dáván a vynucován minulým režimem. Zkrátka čistě vyhnívá to co je v nás a jen proto abychom si to uvědomili a pochopili nakonec kde začít. Pořád to bereme za špatný konec od těch  nahoře. Když dole je to samé jen to nemá zatím příležitost. Bohužel náprava je běh na velmi dlouhou trať a těch Nečasů ještě bude. Je samozřejmé že citlivě vnímáme a reagujeme na zřejmé věci, ale to je jen samotná plodnice z podhoubí samotné společnosti.

2 0
možnosti
UC

emersonskej

28. 4. 2012 18:00
Re: Jenže

Jinak řečeno máme přesně takovou vládu, jakou si zasloužíme !!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

28. 4. 2012 9:48
Jsem rád

Jsem rád, že tato vláda zůstane ve svých funkcích. Kéž by to opravdu vydrželo celé dva roky. Jen tak vejdou v platnost všechny ekonomické reformy. Jen tak umožníme Sobotkovi, aby se na jejich existenci mohl vymluvit a dělal jen kosmetické úpravy. Jen tak se totiž vyhneme kolapsu. Kolapsu, kterému se nevyhne Řecko a který hrozí minimálně Portugalsku, Španělsku a Itálii.

   Ano - vládě nevěří (prý - znáte někoho koho oslavila byť jediná agentura s průzkumem?) 80 % obyvatel.  Protože nechápou, že prostě naše současná úroveň (ať se nám to líbí či nikoliv) je bublina, vyhnaná kypřícím práškem schodků.  Protože nechápou, že neexistuje malý dluh a že stát dluhy platí.  A že případná "exekuce státu" by se projevila propadem životní úrovně obyvatel násobně vyšším.  Protože tato vláda je jednou z mála, která se neřídí heslem "po mně potopa".  Ač by měla život mnohem lehčí, kdyby se takovým heslem řídila.

   PS:  Množství skandálů je přímo úměrné nelibosti těch, komu vláda šlápla na kuří oko.

9 0
možnosti
PH

modrénebe

28. 4. 2012 9:59
Re: Jsem rád

souhlasím s Vámi. Pro ty z opačné části politického spektra bych se chtěl zeptat proč tato vláda nedělá politiku dle levice a odborů, vždyť by byla zajisté v tomto případě oblíbená a neříkejte mi, že chce krást. Kradli všichni bez ohledu kdo zde vládl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.