Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

king2010

26. 4. 2012 20:57
Musím Vás trochu opravit .....

znám plno lidí z bývalých mlékaren, kteří nikdy nejedli výrobky podniku kde byli zaměstnání. A víte proč ? Protože viděli na vlatní oči jak se dodržuje hygiena na pracovišti a co vše se zpracovává.

Ale bylo líp !!!

Jenom jedna maličkost. Kdo Vás nutí jíst "E" ?

Že by Vaše hamiždnost ? Protože  - nekup to za ty peníze !!!:-P

2 0
možnosti

Tramp_007

29. 4. 2012 18:14
Re: Musím Vás trochu opravit .....

Totéž platilo pro zaměstnance masokombinátů a v podstatě všech továren na potraviny.

1 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

26. 4. 2012 20:41
Ano, také já, děkuji komunistům za potraviny bez éček

karma Vám i komunistům R^!!

1 0
možnosti
MR

.Muharib.

26. 4. 2012 20:47
Re: Ano, také já, děkuji komunistům za potraviny bez éček

;-D

0 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

26. 4. 2012 19:50
Filípku, nezklamals'

takže co jiného, než R^R^  :-P

1 0
možnosti
NV

nevhodné vlákno

26. 4. 2012 19:51
Re: Filípku, nezklamals'

Neukousni si jazyk protézou, květáku. ;-D

3 0
možnosti

Tramp_007

26. 4. 2012 19:16
Proboha, co je to za blábol

za komunistů byly potraviny plné přísad, akorát že tehdy se označení Exxx nepoužívalo. Ono se vůbec nerado psalo o složení potravin. Pan autor je úplně mimo, na senilitu nevypadá, tak spíše asi jenom fantazíruje. Mimochodem, třeba E290 se cpalo do každé limonády. Okurky byly plné E260, E210 a E211 (mimo jiné). O pytlíkových polévkách Vitana radši ani nemluvit. Jak vůbec někdo může napsat takovou pitomost.......

9 0
možnosti
JM

hriva5

26. 4. 2012 19:39
Re: Proboha, co je to za blábol

No kdo, honič karmy, jako je Fuchs;-D

3 0
možnosti
JD

stagger

26. 4. 2012 19:01
NO DÍK VLASTNĚ ZASLOUŽÍ .....

co se člověk naběhal nebo naopak nastál ve frontách .... jak rozvětvenou síť kamarádů, známých či jen kontaktů udržoval ..... to dneska není ;-D

2 0
možnosti
AN

ort

26. 4. 2012 19:39
Re: NO DÍK VLASTNĚ ZASLOUŽÍ .....

A co se dneska nastojí ve frontě na pracáku a nalítá k nahlášení na poštu a projezdí km, než najde nějakou práci.

2 0
možnosti
1

1absolutus

26. 4. 2012 18:57
Jsem rád, že jste dal Zieglerův článek na správnou míru.

Jen se níže Filipe podívejte, kolik lidí mu na to skočilo. Možná, že snědli mmaaxximum "polské" soli.

Karma! :-)R^

17 0
možnosti
K

kobl!zek

26. 4. 2012 20:15
Re: Jsem rád, že jste dal Zieglerův článek na správnou míru.

Také karmaR^

7 0
možnosti
B

bofums

26. 4. 2012 18:55
Pro ty, kteří už zapomněli.

F. Fuchs je sice bájný fantasta a rád lže / to pro ty, kteří zde nejsou příliš dlouho/, ale taky se často

velice mýlí. Pamatujete se ještě na " mléko" v igelitových pytlících ? Druhý den  páchlo tak odporně,

že jste si připadali jako v kravíně! Z bramborové kaše jsem  cítil  DDT/ při stravování v nemocnici/ tak

strašně, že jsem raději nejedl / dieta při hepat. B/!   Maso - samost. kapitola- ještě že jsme měli

prase a králíky! Nenechme se " houpat " Filipem, který si nemůže toto pamatovat a BÁJÍ !!;-D

7 0
možnosti
W

wiki5

26. 4. 2012 18:59
Re: Pro ty, kteří už zapomněli.

navic usvedceny Baron Prasil a lhar, jenze ted se zadna komora neozve

1 0
možnosti
NV

nevhodné vlákno

26. 4. 2012 18:52
Filipe,

někdy jste vtipnej, jindy trapnej. Přesně jako vaše matka nápovědka. V poslední době jste ale oba jen trapní. Nějak se vám ta ironie nedaří, ještě před rokem to bylo skvělé. Rv

4 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

26. 4. 2012 19:54
Re: Filipe,

sám napsat nic neumíš, tak Filípkovi závidíš, viď? Rv

0 0
možnosti
JB

baranka

26. 4. 2012 18:44
Rychlosůl, sacharin, glutaman sodný a kyselinu citronovou

Jsem se za komunistů v potravinách potkat mohl, že? A možná i dalších? :-)

3 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

26. 4. 2012 21:39
Re: Rychlosůl, sacharin, glutaman sodný a kyselinu citronovou

A hořčice se taky barvila, i když se vědělo, že to barvivo je karcinogenní. Jenže když se přestalo barvit, tak se to lidu nelíbilo. Tak se opět barvilo.

A konzervovalo se kyselinou benzoovou. Vína se taky sířila pyrosiřičitanem  draselným, atd.

2 0
možnosti
LV

baloun

26. 4. 2012 18:41
To je ale nesmysl, co jste napsal!!!

V polovině 70. let jsem jako student chodil na brigádu do tehdy nově postavené Michelské pekárny.

Na konci haly, hned vedle baličky na metrodesert, byly obrovské mrazáky, ve kterých se zamaražovala víkendová nadprodukce. Ta se pak před dalším pátkem rozpékala a vydávala za čerstvou.

V průmyslovém provozu nebylo možné těsto zadělávat vejci. Používala se směs sušených vajec s konzervanty, aby se nekazila, protože se uchovávala v pytlích normálně na vzduchu v hale.Sušené a chemicky konzervované bílky se používaly ke glazurování chleba tak, že se jejich vodní roztok rozprašoval na chleba na konci pásu po vyjetí z pece.

Pamatuji se, jak na mě z každé konzervy, z každého víčka jogurtu, svítil nápis: "CXhemicky konzervováno".

Pane autore, jděte se vycpat s Vašimi protokoly. Čs. vláda taky podepsala Helsinský protokol, a o rok dva později pozavírala všechny, kteří se odvážili chtít, aby je dodržovala!

11 0
možnosti
C

Camino.

26. 4. 2012 18:43
Re: To je ale nesmysl, co jste napsal!!!

Soudruh FF, nevi8-o;-ORv

1 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.