Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

phaneuf

15. 1. 2012 13:44
....

takze podle tebe je idealni kandidat prezidenta trener z posilovny co mluvi moc nahlas. a muze mit klidne v hlave nasrano. boze muj ochranuj na pred primou volbou.

1 0
možnosti

Paveljan

14. 1. 2012 13:05
Tak si tady pročítám diskusi

a zdá se mi že se tu řeší (jako vždy) nepodstatné věci. Já bych Schwarzenberga nevolil z těchto důvodů: Jako ministr zahraničí by měl prosazovat zájmy ČR ve světě. Všechno nasvědčuje tomu, že naopak prosazuje zájmy světa (a také svoje) v ČR.

2 0
možnosti

joserpor

14. 1. 2012 12:40
Budu ho volit

Jestliže bude kandidovat, budu ho volit !!!

2 0
možnosti

Skylies

10. 1. 2012 16:40
Sám při volbě prezidenta usnul

Sám při poslední volbě prezidenta chrápal (čímž v podstatě ukázal, co mu nějaký budoucí prezidnet může) a teď se tam sám cpe? Jinak souhlas, nemí  mu rozumět ani slovo.... k čemu prezidenta, ze kterého sice něco kloudného občas vypadne... jen nikdo neví co 8-o

1 0
možnosti

gaisaka

10. 1. 2012 13:47
Vaše starosti na moji hlavu

Teda ty bych vopravdu chtěl mít, ty vaše starosti.Nebo abych parafrázoval velkého Járu - ty tvoje bulíky Filipe, už je mám zase na nose...,)

Pokud panu ministru nerozumíte, pořiďte si naslouchátko, já slyším vše. To, že asi nerozumíte či rozumět nechcete, je věc odlišná. Jinak celkově, psát o takové irelevantní ptákovině půlku blogu už je odvaha.

Samozřejmě, že "jeho knížecí milost" je již staršího data výroby, a neměla by se přetěžovat. Jenže pokud zvládá - což se vskutku zdá - zahraniční politiku Banánistánu, prezidentství už bude brnkačka. Vono knížecí důchod nebo presidency, to máte prašť jak uhoď,)

4 0
možnosti

gaisaka

10. 1. 2012 13:50
Re: Vaše starosti na moji hlavu

Každopádně mi to připomenulo Masarykovu poslední volbu - taky byli sýčci národovečtí, kteří "churavého starého pána" nechtěli, že ten už neosedlá. Jenže jak to potom vyflák Éda všichni víme, a co ten měl sil a elánu,) Takže gross je zde nikoliv v kvantitě (neměli by si chlapci z LukOilu spolu s Hájkem a spol. založit vlastní nakladatelství, už by se jim to možná oplatilo?), síle, kadenci a mohutném hlasu, ale v obsahu, který - má li uspět v boji s kýmkoliv, Němcem či domácím zlodějem - nutně musí obsahovat takové ty pro konzervy otravné pojmy jako (skutečná, nekašírovaná a neproklamovaná) morálka, humanismus, no prostě Pravda a Láska. Jenže hlasitě kafrat o ohrožení naší malé zemičky a s pověstí kleptomana vzbuzovat optimismus s výhledem na lepčí (asi protože komerčnější a vytunelovanější) hezčí zítřky - to je snažší. To je tak snadné, že to zvládne i Václav Klaus.

1 0
možnosti

celim

10. 1. 2012 12:17
Re:Co o něm vůbec občané ČR ví?

Zase Bildberg! To jsme si zase zažvanili! Co?! Schůzky Bildbergu se konají a nepochybuji o tom, že se tam řeší globální strategie, ale co jsem četl v tom odkazu, tak to mi přijde jako těžké bláboly!Ale ono se najde spousta lidí věřících spikleneckým teoriím. No a co se týče K.S., tak toho zase tolik nevíme, aby šly dělat nějaké jednoznačné závěry proti jeho osobě. Ale ony seriozní informace stejně málokoho zajímají.

0 0
možnosti

chill

10. 1. 2012 12:33
Re: Re:Co o něm vůbec občané ČR ví?

Zažvanili? Hmm, mě jako občana této země docela zajímá, jaký je prezident, zda se snaží bojovat za zájmy mojí země, zda je to člověk na svém místě, zda mu mohu věřit, protože jedná dle toho, jak mluví.....možná jsem v této republice v menšině s takovýmto názorem, ale rozhodně ho nezměním, a už vůbec ne vůči pánovi ze Schwarzenbergu, jelikož všechny signály kolem jeho osoby jsou pro mě spíš varující než atraktivní!

0 0
možnosti

chill

10. 1. 2012 11:00
Co o něm vůbec občané ČR ví?

Podle čeho vůbec občané ČR hodnotí tohoto mj. politika? Dle čeho se umisťuje na horních příčkách obliby? Myslíte si, že jeho skutečným zájmem je prosperita naší země? Víte o něm kromě jeho žvatlání, spaní a červených ponožkách vůbec něco? Proč nikdy nevysvětlil, z jakého důvodu se účastní těchto setkání?

http://louze.blog.cz/0809/elitari-z-bilderberg-group-ovladaji-svet

Po otázce na toto téma se z jeho úst ozvalo něco ve smyslu: "ale to jsou nesmysly, atd..."

Co jeho minulost ohledně restitucí na začátku 90.tých let? Podplácení nějakého úředníka, které potom zlehčoval? Proč byl chvíli Havlovým kancléřem (prý jenom proto, aby rychle a bez komplikací dostal všechen majetek v restituci).

Tomuto člověku nevěřím ani dobrý den, mimochodem, kdo se může politicky spojit s člověkem jako je Kalousek????Seriózní a férový člověk rozhodně ne!

1 0
možnosti

gaisaka

10. 1. 2012 13:57
Re: Co o něm vůbec občané ČR ví?

No vyjádřil se Karel dobře - ony to jsou skutečně nesmysly.

Chápu, že se Vám nelíbí, že existují na světě lidé,kteří mají dost peněz,moci a inteligence,aby se zabývali globálními problémy a výhledy jejich řešení do budoucna. Ale proboha,jsou buď akce typu Bilderberg, které jsou otevřené, legální a legitimní, jen jim nerozumíte, a nebo totální neexistující bláboly typu reptiliáni a světová vláda. New World Order je normální politický program,který za fašizující vy ani sám nepovažujete,resp. přemýšlel-li by jste důkladně. Jen opakujete propagandu z ezo-webů, které ji překládají z US originálů. Že pár omezených rednecků z Texasu nemůže snést myšlenku na globální vládu mi nezabraňuje v její brzké ustavení věřit, bude-li aspoň tak demokratická, jak to vidíme dnes. To je skutečné jádro pudla - demokratičnost vládních systémů a přirozené meze demokracie v moderním věku. Možná to vyřeší virtuální Agora,ale to si ještě počkáme.Jediné, v čem s Vámi souhlasím, je dehonestace ministra financí,)

0 0
možnosti

10. 1. 2012 10:27
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Azbestus

14. 1. 2012 18:42
Re: ......

....ajéje-zkus koupit v apatyce, ale...asi to bude zbytečný pokus.

Tak aspoň zkus psát česky, když už se musíš tak tupě ptát.

0 0
možnosti

celim

10. 1. 2012 9:07
No jsem také trochu rozpačitý,ale! ...

Ono je to trochu sporné. Ta jeho artikulace opravdu není famózní, avšak když něco řekne, tak to sedí. Co se týče toho jeho podřimování, tak asi opravdu platí , že když se žvaní, tak si dá raději šlofíka. Na druhou stranu si myslím, že je to mediálně hodně zveličeno. On totiž TV záběr na podřimujícího knížete je pro bulvár zajímavý a tak kdykoliv k tomu dojde,tak ho natočí. Ale to ještě neznamená, že by to bylo tak časté. Jen se o tom tak často dozvídáme až se nám vytvoří obraz notorického spáče. Je to asi jako s knězi, o kterých si valná část populace myslí, že co kněz to pedofil. Přitom u nás došlo od převratu k pár případů, že by na to stačily prsty jedné ruky, avšak zahraniční aféry, které po desítkách let vypluly na povrch a ty naše řádně v médiích rozmáznuté pak dělají dojem, že hlavní prací kněží je zneužívání dětí. Přitom si myslím, že procentuálně je to stejné jako u ostatní populace o které se naopak mlčí.

1 0
možnosti

vtech

10. 1. 2012 8:27
nemam problem

Rozumim mu perfektne. Jeho slovni zasoba a retoricke schopnosti jsou pozoruhodne. O jeho renome a vlivu ve svete nemluve.

4 0
možnosti

třešeň japonská

10. 1. 2012 8:37
Re: nemam problem

Pokud je pro vás slovní zásoba prezidenta ve stylu: magor, povětrná holka, černoprdelník, pako, šlápl do ...na, pitomec, co to napsal, apod. vyhovující, navrhněte ho ve své hospodě. Většině inteligentních občanů, co překročili 20 let, se podobné proslovy přinejmenším eklují. Těm, co znám já, zcela jistě. Rv

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS