Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Mustrum Ridcully

21. 12. 2011 8:25
Většinou jsou to zbabělci

Ti, co nepovolují diskuzi pod svým blogem, jsou většinou narcistní zbabělci (kromě snad těch, kteří nemají dost dukátů na to, aby mohli pod svým blogem odpovídat - to považuji za technický nedostatek - pod vlastním blogem by měl mít možnost zúčastnit se diskuze každý autor i kdyby měl záporný počet dukátů). Na druhou stranu jeden z těchto zbabělců mě vyprovokoval k tomu, abych si tu založil svůj vlastní blog.

0 0
možnosti
LN

Bujo7

9. 11. 2011 22:21
Souhlasím

V zásadě s vámi souhlasím, ale když člověk prostě nemá koule na to, aby diskusi povolil, je prostě sám proti sobě. Tak je nechme, ale četl bych je dál. Někdy může i tak vypadnout z jeho slov nějaké moudro. ;-)

0 0
možnosti

dva mraky

7. 11. 2011 21:54
ale no tak

Pane regulatore svet ma byt barevny. Chapu ze blog bez diskuze zhorsuje frustrace ale pokud je to obzvlaste zavrzenihodny vyblitek da se napsat do blogu polemika a poradne to dotycnemu vytmavit. A pak to nebude jen nejaky schovany post bude to mi karmu a vlastni diskuzi. Alternativni metoda je zaplevelit jinou diskuzi oponenta. Preju dobry boj.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

7. 11. 2011 21:37
Označit články bez diskuze

je velmi obtížný technický problém. Admini ho řeší již dva roky, zatím bez úspěchu. Přitom celá MAFRA používá jeden redakční systém, jak se ukázalo při zavádění OnaDnes. Tedy iDnes má možnost volit povolit nebo zakázat diskuze, Lidovky mají povinné diskuze, do kterých lze vstoupit přímo.

Zatím problém musí řešit autoři  sami - osobně mám v Autor info nápis Diskuze povoleny.

4 0
možnosti
SHX

Sir Humprey XXX

7. 11. 2011 20:06
Jarča ju má jak trojky vidle

0 0
možnosti
T

takybloger

7. 11. 2011 19:37
pripominka

Tohle jste pane Fuchsi nedávno napsal na svém blogu Vy sám.Tak za co vlastně bojujete.Za práva menšin?Nebo je 90 procent hlupáků těch, co nediskutují.

"Paní Kateřina si již ve své druhé větě neodpustila jízlivou a zcela nemístnou poznámku na adresu pana Pocha, když napsala, cituji: "autor (pan Poch) nepovolil diskuzi - bojí se snad nesouhlasných názorů?"

No, paní Kateřino, rád bych Vám připomenul, že to, zda bloger umožní, či neumožní diskuzi pod svým článkem, je zcela v jeho kompetenci. Je to jeho plné právo a Vám ani v nejmenším nepřísluší komentovat, navíc takto nevkusně ironicky, proč diskuzi neumožnil. Příště, prosím, toto právo každého blogera respektujte a vyvarujte se jakýchkoliv ironických poznámek na jeho adresu."  z vašeho blogu

3 0
možnosti
JH

Jarmila Holínková

7. 11. 2011 19:36
Jako vždy,

úane Fuchsi R^ VVV

0 0
možnosti
JH

Jarmila Holínková

7. 11. 2011 19:37
Re: Jako vždy,

omluva za pýeklep

0 0
možnosti
MMS

Miflonides

7. 11. 2011 18:17
Nic špatného na tom nevidím

Jak může náš pan prezident psát osobní blog a přitom neumožňovat diskuzi? To jsem si teď šťournul spíš do pana autora než do pana prezidenta.

Moc zkušeností s blogy zatím nemám, ale jedno vím jistě. Napíši něco do diskuze a hned se na mě vrhnou (ne zde). Nedávno jsem napsal diskusní příspěvek a  odeslal jej také na svůj Facebook. Namísto - dejme tomu - názoru opačného a polemiky věcné napsala jakási mladá paní či slečna cosi v tomto smyslu: taky by už mohl být moudřejší, když se dívám na jeho fotku (asi to tušíte - k nejmladším zrovna nepatřím a má fotka je takzvaná věrná).

Suma sumárum - na tom zákazu diskuze nic špatného nevidím a dovedu si představit i jiné důvody, než jaké jsem právě naznačil. Ostatně - kdo blogerovi zakáže vyjádřit se k něčemu s čím tak strašně nesouhlasí, na SVÉM blogu? (S uvedením jména oponenta a s věcnými argumenty). Na závěr - takzvaní admini přece vědí, co dělat, A domnívám se že právě tyto stránky kočírují docela dobře.

2 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

7. 11. 2011 18:43
Re: Nic špatného na tom nevidím

Přesně tak.R^

ps. S autorem článku jsme se jednou diskusně trochu porafali a pak jsme spolu neměli vůbec žádný problém. - Kdyby každý diskutoval slušně jako on, tak by v tom nebyl problém.

0 0
možnosti
M

motylek_02

7. 11. 2011 17:48
Fuchsiku Fuchsiku

dnes je to malo uderne. Jinak skoda ze JH sirka diskuze zakazal, byla v nich alespon legrace a byly mnohem lepsi nez ty jeho vyplody.

2 0
možnosti
MW

May West

8. 11. 2011 3:50
Re: Fuchsiku Fuchsiku

Motylku, mame HassanaR^

1 0
možnosti
H

habit-.!..

7. 11. 2011 17:37
... osobně vybírám blogy v seznamu diskusí...

... takže jsem ještě na blog se zakázanou diskusí nenarazil...

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

7. 11. 2011 17:56
Re: ... osobně vybírám blogy v seznamu diskusí...

Ale ale...

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.