Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

3. 10. 2011 16:11
převedení do praxe znamená

Že nezávislý jednotlivec v politice sám o sobě nemá žádnou moc. Kdyby Okamura kandidoval jako nezávislý, věřím že by se mu povedlo získat potřebný počet voličů a dostal se do parlamentu.Ale co dál, sám jediný proti všem těm stranám okolo? V nejlepším případě  by tam mohl vykládat své bonmoty,ale neprosadil nic. Leda by byl tím proslulým (101.ním) jazýčkem na vahách.. Ale ani pak by asi nedokázal prosadit nic ze svého programu,leda možná něco zablokovat.

Na to aby skutečně něco změnil by musel za sebou mít silnou stranu s dostatečným počtem stejně smýšlejících a svorně hlasujících poslanců

0 0
možnosti
JB

hendrixx

3. 10. 2011 15:29
Autore,

z toho, jak pomalu tu naskakuje karma, je vidět, že dokonce už i naši malí a jindy tak důvěřiví okamurovci pochopili, že si z nich děláte šprťouchlata.

0 0
možnosti

Danny boy

3. 10. 2011 15:17
Jediná možnost

To by musel založit novou stranu a obklopit se neúplatnými.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

3. 10. 2011 15:30
Re: Jediná možnost

Ano, nějakou takovou, jako byly před minulými volbami Věci Veřejné, než se to nějak zvrtlo ;-D

0 0
možnosti
IH

Anman

3. 10. 2011 14:17
můj názor

Tomio Okamura má velký přehled a umí veřejně vystupovat a velmi srozumitelně formulovat své názory, takže by byl jako potenciální politik asi velmi úspěšný a ve volbách by jistě získal svou rétorikou spoustu hlasů. Hlavní otázkou ale je, zda se Tomio chce do politiky aktivně zapojit. Byl bych tomu rád, ale myslím, že neopustí většinu svých současných aktivit, aby se s plným nasazením věnoval politice. Myslím, že se mu do té naší politické džungle nechce a ani se mu moc nedivím. Nevím jestli je mu některá ze současných politických stran natolik blízká, aby oblékl jejich dres, nebo zda by šel cestou ještě trnitější ve snaze založit stranu zcela novou. V každém případě politici s jasně a srozumitelně formulovanými názory, kteří vidí realitu střízlivýma očima v našem politickém rybníčku až bolestně chybí.

0 0
možnosti
D

dýmka

3. 10. 2011 13:38
U voličů asi ano.....

Ale jaké šance by mohl mít v kterékoli současné politické straně???

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.