Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sanborn

16. 9. 2011 11:23
synku pište raděj knižky pro dámy

ten článek je naprosto tuctový a nikde není žádná originální myšlenka.Případ s mačetami byl díkybohu ojedinělý a přesto z něj děláte každodenní událost.Navíc jako autor příběhů bych spíše čekal,že budete trochu myslet do děje budoucího.Dokážete si představit,že by ten dav se dostal až k ubytovnám a i do nich?Po všech negativních zážitcích s cigány bych si něco takového nepřál,protože tam bydlí děti. ..Pište raděj o houbách....Rv

0 0
možnosti

danval

6. 9. 2011 13:37
Velebitel Jiřiny Švorcové

V některém z minulých příspěvků jste velebil Jiřinu Švorcovou a s ní i celý komunistický režim. Nyní zase máte něco proti policii. Milý pane, samozřejmě, že prvořadým úkolem policie je ochrana naší bezpečnosti, ale pokud se rozvášněný dav hrne lynčovat cikánské etnikum, je prvořadým úkolem mu v tom zabránit. Představte si, že poběžíte s davem někoho pořádně zmlátit. Policie tomu nechá volný průběh a vy, nabuzený davovou psychózou, nějakého toho cikána těžce zraníte, nebo dokonce zabijete. V prvních chvílích si budete připadat jako hrdina, ale až vám to začne docházet euforie velmi rychle přejde. Co dál se životem? Zabil jste člověka. Policie tedy většinu těch rozvášněných lidí chránila před nimi samotnými a buďte tedy rád, že zakročila.

Se zločinci se musí vypořádat soud a ne dav. To už tady bylo.

0 0
možnosti

cokoo

6. 9. 2011 13:31
Autore máte pravdu, ale

Až na tuto část odstavce: Když si každý normální občan je schopen najít a udržet stálé zaměstnání, když si následně každý normální občan je schopen ze svého platu hradit výdaje za bydlení, za energie, za potraviny,

Každý není. Absolventi s brigádami, lidé po dlouhodobé nemoci či úraze, navrátilci z výkonu trestu a rodičovské či padesátníci +jsou většinou schopni a ochotni napsat životopis plus motivační dopis, ale není jim odpovídáno, případně u pohovoru neuspějí, takže ve výsledku jsou na tom stejně jako ti nemakačenkové, tj. neschopní sehnat si práci.

To samé s udržením pracovního místa. Stačí, aby firma propouštěla, byl jste někomu nesympatický, šéf potřeboval místo pro známého nebo jste se něčím v kolektivu lišil, a už spadnete do kategorie není schopen udržet si zaměstnání.

Se schopností hradit výdaje to samé. Stačí si neuváženě půjčovat, být bez práce a nedostávat ani korunu, nebo naopak neuváženě prošustrovat vysoký plat a už jste neschopen platit výdaje.

0 0
možnosti

semelik

17. 10. 2011 16:13
když firma propouští, stačí aby Vám bylo přes padesát a už

se vezete. A potom se Vaše "každý normální občan je schopen si najít a udržet stálé zaměstnání" mění spíše ve výsměch.

Šak si to prubněte sám.

0 0
možnosti

assco

6. 9. 2011 8:43
Mne stacil prvni dstavec

Aby se mi z vas udelalo spatne. Povykujici dav lidi z nichz 20% (podle statistik) ja bych se vsadil, ze vice, je na podpore a necha se vest odsouzenym podvodnikem co nakradl za svuj kratky zivot co vsichni romove z ubytovny dohromady nestihli za dlouhy. Sli spolecne mlatit cikany a tak meli dostat obuskem, ale prekvapive nedostali. Nikdo btotiz obuskem nedostal. Lzete uz v nadpisu sveho blogu... Mozna by stalo za to priste na tu demonstraci zajit, snad by se vam po jedne dobre mirene rosvi

0 0
možnosti

aby diskuse neměly sysl

6. 9. 2011 0:27
Mnohem levnější a konečné řešení

http://www.kayak.com/flights/PRG-DEL,nearby/2011-10-05

1 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

6. 9. 2011 0:16
naprostý souhlas.

jen jeden dodatek. Kdy policie pomohla těm co si ji platí z daní? Nikdy. Policie je jen od toho právě tyto lidi (platící daně) donutit aby tak činili i proti své vůli. Vám to není jasné? Tak to bylo, je a bude. Proto je nejlepší zrušit policii, armádu, senát a jiné příživnické organizace... zabijí se tím dvě mouchy jednou ranou. Ušetří se a bude o něco příjemnější žít zde. Ale o tom se přece nerozhoduje "na ulici" že, to je na bedrech námi zvolených politiků. Těžko toho ale dosáhnout v situaci, kdy ať volíte koho chcete, nakonec se vždy politici nějak dohodnou a dělají si co se jim zrovna hodí bez ohledu na to co slibovali před volbami s odkazem na nedostatečný mandát. Je třeba změnit volební systém na většinový a mít jen dvě strany. Pak volit tu která vám více vyhovuje a ta se nemůže vymlouvat na koalice apod... pokud neplní co slíbila volit tu druhou. To je ale jednoduché řešení a ta jsou zakázána.

0 0
možnosti

thunderclap

5. 9. 2011 18:48
Je to fakt.

Co to musí být za lidi,co dělají tuhle práci...Mají svůj mozek,nebo jsou to jen cvičený opice...

0 0
možnosti

mleko strdi

5. 9. 2011 18:06
proč vám jen nevěřím ...

snad proto, kdyby bylo jasné, že karmu naženete na opačné straně barikády, tak tam samozřejmě přelezete ...

3 0
možnosti

nottingham

5. 9. 2011 17:50
Pristi demonstrace

Co treba priste vzit deti do 14ti let vcetne a ty postavit do prvni linie, treba s vajicky, ci vodou... Nejsou trestne odpovedni a pouzila by se stejna taktika jako u neprizpusobivych. Uz vidim, jak okamzite by politici mluvili o spatne vychove, generaci....

1 0
možnosti

shaggy2

5. 9. 2011 17:42
Policisté musejí poslouchat rozkazy.

V ne tak dávných dobách by prostě odešli nebo předstírali, že nic nevidí, a nechali bílé občany, ať situaci vyřeší po svém.

1 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.