Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

prestomanifesto

15. 8. 2011 15:08
"prachy, jenom prachy necekaji, jen po nich sahnes,

a uz te maji"...

0 0
možnosti
H

hanick

17. 7. 2011 1:02
Souhlasím s tou prostitutkou, ale jsou i další...

někde jsem zde četl, že herci obecně jsou prodejní. Někteří se dodnes nestydí, v čem všude vystupovali a hráli před rokem 1989. U Mareše platí - za prachy budu třeba mrskat bičem kolem baráku. Ale jsou tu další - reklama na Mattoniho vodu, se kterou vystupuje  Kraus, nebo v reklamě v hokejové přilbě - tohle přece musí běžného pracujícího občana přímo urážet. Dokonce i velký Kája se začíná zesměšňovat v reklamách na čajíčky. U něj bych to pochopil - senilita má různé projevy. A herci si vždycky žili nad poměry a nevěřte tomu, že hrubý plat 14000 Kč je jediným příjmem v divadle. Nebo jinak: Už jste někdy viděli chudého herce? Někteří chlastají první ligu a přesto jim chodí tantiémy na účty, bydlí ve svých lux bytech nebo někde na periferiích v roubených chaloupkách, mlýnech a statcích. Nu - přejme jim to. Žijeme ve století šoubyznysu - občan rád zaplatí šaškárnám. Nebo nepociťujete, že se s naší kulturou něco nekalého děje?

0 0
možnosti
TCOPM

Ten co odhlasil předplatne MF

12. 7. 2011 8:19
Víte

Mareše rozhodně nemusím, ale jedno mu upřít nelze ....je to prostě obchodník a rozhodně né linej. Pokud si však občas čtu vaše články, nemohu se zbavit dojmu, že si vybíráte děsivě laciná témata, úvahy , situace ..........taková medialní prostituce se vším všudy. Pořád to na mne dělá dojem, že se někam tlačíte a ono to né a né vyjít...............prostě medialní prostituce bez špetky nápadu a hloubky.

0 0
možnosti
VV

witeek

11. 7. 2011 20:25
Vy jste obchodník?

Pane s Vámi musí být těžké obchodovat. Nebo jste na něčem "jel", když jste příspěvek psal? :-) Mareš je obchodník. Nedělá nic nezákonného nebo proti etice. Pokud nemá exkluzivitu, takže může obchodovat s kým chce. Spíš asi nemáte rád Mareše, ale nepleťte do toho business.

0 0
možnosti
C

chachar58

11. 7. 2011 19:36
Za 1) děláte Marešovi zdarma reklamu..

za 2) u LM je stejně jedno, kolik toho "vydoluje", stejně nakonec skončí na ulici, protože to prohraje v kasínu .. a zbytečné za 3) zamyslel se již někdo, co LM vlastně umí? Reklamky neplatí "náctiletí", ale..4) škoda mého vynaloženého úsilí..a ztráty času...:-/

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 7. 2011 16:48
Vážený pane - herci jsou prodejci

Prodejci keců (zpěvu, tance). A prodávají tomu, kdo zaplatí. (Platí pro umělce obecně.) Takže nevím, proč se divíte. I Shakespeare psal pro panovníka, který zaplatil dost.  Nejspíš ani Homér nahrabal zadarmo.

Není proč se čílit, není proč se divit.

0 0
možnosti
K

klapzubova

5. 9. 2011 14:46
Re: Vážený pane - herci jsou prodejci

Mareš = shakespeare nebo rovnou homér?;-D

0 0
možnosti
DH

malý david

11. 7. 2011 15:42
to samé,jako Kraus.

Ten se nalévá minerálkou,kterou by nikdy nevzal do pusy, kdyby za to nebyl balík.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

11. 7. 2011 14:18
Celý vtip je v tom,

že nová hra byla nazvána TIPSPORTca, je to logická odvozenina z názvu společnosti Tipsport. Analogicky Fortunka, Šancka, Synotipka, Sazkaka.

Což samozřejmě neřeší fakt, že Mareš může prodat všechno, jen ne svou čest. Tu totiž vůbec nemá.

0 0
možnosti
B

Bezi

11. 7. 2011 13:59
prostě - peníze nesmrdí...

0 0
možnosti
DB

/dev/null

11. 7. 2011 13:26
Už to napsali i jiní podemnou

Mareš prostě dělá to, za co ho firmy platějí. Kdyby se choval morálně bezchybně, tak si ho třeba nikdo ani nevšimne. Jestli nejste jeho kamarád, tak to ale myslím nemusíte řešit. Pokud vám není jeho styl sympatický, stačí nesledovat jeho pořady.

S tím, že je drzost, jak si pojmenovali svoují hru tipsportca samozřejmě souhlasím. I kdybych sázení nepovažoval za druh šílenství, tak bych u této společnosti po tomto pokusu nesázel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.