Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

iluminat

27. 6. 2011 21:25
rekove NEJSOU flakaci a vyzirkove od prirody, oni makavali

a tvrde, kdyz je clovek vidi v Americe, makaji, pokud chcete hledat vinika za jejich situaci, je to SOCIALNI stat a EU ktera to trpi,a podporuje, hlavne ze nemai babyboxy atd.

Staci malo, zmenit system ktery podporuje flakace a bude vystarano, totez plati o cikanech, tam kde socialni davky nejsou, cikani makaji a o sebe se staraji ze by jste se divil.

1 0
možnosti

troublemaker cz

27. 6. 2011 18:50
Karma,

a R^R^R^.

0 0
možnosti

lomihnát.

27. 6. 2011 18:27
No nevím, z Řecka jsem poznal jen jeden ostrov ..

samozřejmě tedy se neodvážím paušálního soudu, ale přišlo mi, že Řekové jsou normálním (pro nás) jižním národem. Já bych se v tom hice taky nepřetrh. Ale nemohu tvrdit, že nepracovali.

Krom toho, kdyby u nás vytvořil někdo podmínky k žití na dluh, dodejme pohodlnému a bezpracnému, věřím, že by tady leželo s nataženou pazourou stejné, ne-li větší % občanů, jako tam.

Jako důkaz mého tvrzení si stačí přečíst pár diskuzí zde na idnes, nebo na Novinkách, i jinde. Přijde mi, že drtivá převaha je zde čekatelů na pečené holuby Slávka Sobotky.

Možná se brzy dočkají.

1 0
možnosti

Widmar

27. 6. 2011 17:01
Tohle by měla být povinná četba .....

.......na schůzích a jednáních naší ČSSD a odborů .   !!

1 0
možnosti

monarxa

27. 6. 2011 16:28
Autore, autore

Rekove jsou mozna podle vas vyzirky a lenosi ale zlodeji urcite nejsou. Nikde v zahranici nikdo nikdy nevidel cedule Rekove nekradte. O Cesich se to rict neda, cedule CESI NEKRADTE visi dodnes v RAkousku, Nemecku. Tak se priznejte, co jste si ukradl vy v Recku???? Hloupost ne, s tou jste uz prijel, tu mate vrozenou a davate ji okazale na odiv..

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

27. 6. 2011 16:34
Re: Autore, autore

pokud nekdo z libovolneho duvodu odmita vracet dluhy, JE to zlodej ...

0 0
možnosti

Kolokol

27. 6. 2011 14:17
Kamarád dělá u firmy

které dodávala nějaké zařízení do Řecka a museli tam mimo jiné založit společnost. Řekové se vytahovali, jak u nich v některých věcech není žádná byrokracie, prostě jdeš na úřad a dostaneš razítko a hotovo. Na úřadech pracují 2 druhy lidí. Jedni jsou strašně milí a ochotní, ale bohužel s vaší záležitostí nemůžou nic dělat. Pak jsou ti druzí, kteří mají vaší záležitost na starosti, ale ti tam nikdy nejsou. Takže vy potřebujete něco jako potvrzení, že nedlužíte na daních.  Jdete na úřad a paní vám vysvětlí, že zrovna toto vám podepíše pan Papadopulos.  A kdy bude? Určitě zítra v 11. Přijdete v 10.30 a zjistíte, že pan Papadopulos zde byl dřív a zrovna odešel. A tak ho naháníte út, st, pá. Tak se dohodnete, že to pošlou poštou. Uběhne 14 dní a nic. Tak tam jdete a zjistíte, že to tam leží už 10 dní podepsáno. Akorát jiná paní něvěděla, že se to má poslat a čekala, kdy přijdete. A všichni jsou hodní a milí.

1 0
možnosti

Kozel_

27. 6. 2011 14:34
Re: Kamarád dělá u firmy

Autor se v jednom asi mýlí. Ti Řekové, co jsou přes den v restaurací nebo jinak relaxují, to nejsou vyžírkové na státní podpoře. To jsou zaměstnaní lidé, kteří mají leckdy 2-3 zaměstanání, vše stíhají současně. Současně stíhají 3 zaměstnání a ještě vedle toho se celý den válí na pláži nebo sedí v hospodě. Asi se v té práci nějak vystřídají, je třeba, aby na úřadě někdo byl, ale není třeba tam být celou pracovní dobu.

1 0
možnosti

bull003@seznam.cz

27. 6. 2011 13:42
Stejná zkušenost,

a to jsem tam byl vícekrát. Mě to tam vždy udivovalo u těch mladých, že nikde nedělají, jen se tak celé dny poflakují.

1 0
možnosti

VLAKR

27. 6. 2011 13:25
A tenhle znáte?

v nebi se rozhodli zrenovovat nebeskou bránu a Svatý Petr dostal za úkol připravit výběrové řízení. Do výběrového řízení se mu přihlásily tři firmy.

Jako první přišla německá firma a nabídla zrenovovat nebeskou bránu za 50 milionů euro. Jako druhá přišla francouzská firma a nabídla renovaci za 100 milionů euro. Jako třetí přišel zástupce řecké firmy a nabídl renovaci za 150 milionů euro.

Svatý Petr se pak na Řeka rozčílil: "150 milionů euro? Ty jsi se snad zbláznil, vždyť Němci by to udělali jen za 50 milionů!"

A milý Řek odpověděl: "Ale nezbláznil jsem se. 50 milionů bude pro tebe, 50 milionů pro mne a za zbylých 50 milionů nám to Němci postaví."

Ale abychom Řekům příliš nekřivdili, silně mi to připomíná situaci s výběrovými řízeními u nás.

1 0
možnosti

Kozel_

27. 6. 2011 14:39
Re: A tenhle znáte?

Tenhle znám, v trošku jiné verzi. Ptají se Rusa, Francouze a Žida, za kolik by letěleli na Měsíc. Rus si řekne o tři miliony, milion sobě, milion manželce a milion straně. Francouz chce 4 miliony, milion sobě, milion manželce, milion vlasti a milion milence. Pak se ptají Žida. Ten si řekne o pět milionů. Milion Vám, pane řediteli, milion sobě a za tři milion bych tam poslal toho Rusa.

Už si to nepamatuji zcela přesně, tohle jsem slyšel někdy před 35 lety.

0 0
možnosti

Eglund

27. 6. 2011 13:21
Tady dole

píše nějaký Paroubek o tom, jak jsou "mladí" Španělé indignados. Jenomže i legálně pracujícíchpřistěhovalců je ve Španělsku víc, než těch trpících "nezaměstnaných" třicetiletých mládežníků. Stejně jako u nás. To se jim to demonstruje, když je někdo jiný živí.

1 0
možnosti

rachitico

27. 6. 2011 13:13
Měl jste tomu Řekovi nabídnout ty svoje cenné papíry

;-D;-D;-D Vrána k vráně sedá. Komunistický blábol obchodníka se cennými papíry.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS