Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Ales_Keberle

18. 7. 2010 19:55
...

Přečetl jsem si článek od pana Olšera a musím s ním souhlasit. Pokud svojí medaily získal díky dopingu tak je to obyčejný podvodník a nezaslouží si žádné uznání. Ano, možná bych mu "přišil" snahu o zpopulárnění toho sportu v našich končinách a třeba "být idolem" pro ostatní, ale na druhou stranu, nechci být v kůži toho, kdo se dal na vzpírání, aby následně zjistil, že jeho milovaný vzor je podvodník a lhář...

.

V takových situacích si ale říkám, že pokud je něco dosažené díky nepoctivosti, tak to nechci. Je velké množství cest, kterak toho dosáhnout poctivou cestou.

.

P. S. Národní hrdost nechápu a nejsem příznivcem tzv. kolektivní víry (viz můj článek Kolektivní myšlení, na mém blogu). Věřím v úspěch a slávu jenom pro toho, kdo si jí vybudoval. A i kdyby, tak rozhodně bych nedokázal být hrdý Čech díky zlaté olympijské medaily, která je získaná podvodem. To mi příjde tak trochu "čecháčkovsky" - co je doma, to se počítá.

0 0
možnosti

vodní želva

18. 7. 2010 19:40
Článek pama Olšera jsem nečetl.

Přečtu si ho až po této reakci a je pravděpodobné, že s ním nebudu v částech souhlasit. S Vámi ale také nesouhlasím. Ota Zaremba bral anabolika, to je fakt, fakt je, že tyto látky se braly v celém světě, tedy i v demokraticckých kapitalistických státech, jediný rozdíl byl v tom, že u nás to bylo státem řízené. Upozorňuji, že výjimky existovaly a ne každý vrcholový sportovec to v Čechách žral. Ve vzpírání to ale žrali všichni, stačí se jenom podívat na dnešní výsledky vzpěračů, to by trenéři jako Brzoszka nebo Škarda neskousli. No a tvrzení, že vzpírání je zdravý sport - to bych moc v souvislosti s panem Zarembou a jeho kamarádech netvril. Znám asi čtyři, kteří jsou na vozíku a pan Zaremba k němu taky daleko neměl. Takže v roce 1980  jste fandil, já taky.

0 0
možnosti
HP

hnusil pátý

18. 7. 2010 16:21
Podvodnik.

Ota Zaremba je podvodnik, ktery diky podvodu dostal zlatou medaily na OH, diky podvodu byl placen z penez danovych poplatniku jako sportovec, diky podvodu si znicil vlastni zdravi, ktere mu platili a plati opet danovy poplatnici, diky podvodu pobira plny invalidni duchod a k tomu ma dalsi prijmy, ktere nedani a nepriznava - a ma tu drzost nekoho napadat kvuli zneuzivani davek? Clovek, ktery se nikdy nezivil praci, ale jen podvody?

0 0
možnosti
HP

hnusil pátý

18. 7. 2010 16:26
Re: Podvodnik.

omlouvam se za hrubku

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 7. 2010 15:40
Děláte si legraci, že jo!?

"Proč tedy v naší zemi vůbec žijí, když se jim nelíbí, co pro ni druzí dokázali vykonat? Proč se neodstěhují jinam, když umí pouze kritizovat a léčit si své zjevné komplexy na takové osobnosti, jakou bezesporu pan Ota Zaremba je?"

Nevěřím pane autore, že si neděláte legraci! Nevěřím, že v dnešmí době může někdo normální něco takového myslet vážně!

A jestli to myslíte vážně, tak vězte, že mi z vaší nenávisti k odlišným názorům jiných jde po zádech velmi silný mráz... brrrrrrrrr Zkuste se zamyslet nad svými slovy a někde v koutku se aspoň chvilku zastydět. Dřív než vyzvete ostatní k bičování všech, kdož nejdou po vaší cestě. Rv

0 0
možnosti
1

1absolutus

18. 7. 2010 16:15
Re: Děláte si legraci, že jo!?

Dobrý den pane Fasulisi. Teď jsem se na vás rozlobil. Jak můžete chtít po autorovi takové nesplnitelné věci? Nejdříve byste měl vysvětlit autorovi, za co se má zastydět. Když to nebude vědět, tak to neudělá!:-)

0 0
možnosti
1

1absolutus

18. 7. 2010 15:38
Váha?

Váha zlaté medaile je konstantní, ale váha vašich psaných slov se snižuje pane autore.;-D

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 7. 2010 15:43
Re: Váha?

Nevšimnul jsem si, že by ta slova měla jakousi měřitelnou váhu. Je to jen typický výplod člověka nesnášenlivého k čemukoliv, co není v mezích jeho jasně nalajnovaného života.

0 0
možnosti
1

1absolutus

18. 7. 2010 15:30
Potrefená husa.

Vaše články o rómech patří k jednim nejpopulističtějším!:-)

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.zase.usmiva

18. 7. 2010 14:10
kdyz jsem v prvni polovine

osmdesatych let skoncil se zavodni karierou v Judu, zkousel jsem chvili koketovat s kulturistikou. Kdyz pominu, ze me hodiny v posilovne prestaly bavit (a to jsem tam i pred tim nebyl malo), odradilo me, ze se bobule bastili pomalu vsude a vozili se ze zapadu. Asi proto, aby ten nekterymi blogery obdivovany sportovni zapad ten vychodni zdiskreditoval. Jinak si to neumim vysvetlit. V kazdem pripade kazdy, kdo neco dokazal v kulturistice, nebo uvadenem vzpirani makal jako blbec a zaslouzi hluboky obdiv. Me nakonec ze vsech silovych sportu zbyl nakonec jen boxovaci pytel, do ktereho i dnes si zaboucham nekolikrat tydne. Ale to je z toho duvodu, ze jsem vzdy tvrdil, ze kdyz prasti chlap, musi to byt, jako kdyz kun kopne, a nic nejde bez treninku :-)

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.zase.usmiva

18. 7. 2010 14:12
Re: kdyz jsem v prvni polovine

jeste jedna poznamecka, divili byste se, na jake urovni se dnes provadi transfuze, vesmes auto.

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

18. 7. 2010 13:54
Nejde o Zarembu, ale o ten "obdiv" socialistických sportovců

Nevím, co obdivujete? Jeho doping, ke kterému se přiznal? Západem bojkotované olympijské hry v Moskvě? Člověče, vzpamatujte se! Otevřete oči a přestaňte obdivovat nadopované socialistické sportovce! Jsou jiné osoby a jiné profese, na které může být každý Čech hrdý. Vrcholový sport to ale opravdu není 8-o

0 0
možnosti
RV

aprilea

18. 7. 2010 14:03
Re: divné

vy nie ste hrdí na hokejistov??? ani na futbalistov??? ani na akrobatické skoky na lyžiach??? ani na tenistov???

v tom prípade nie je autor ďaleko od pravdy. najviac kritizujú úspešných ľudí tí, ktorí u piva vedia všetko lepšie. pivní kritici. [>-]

0 0
možnosti
ST

Stará turistka

18. 7. 2010 13:54
z očiček! a slzičky!

R^

0 0
možnosti
PD

DolevaP

18. 7. 2010 13:53
takže

je dobré tleskat podvádění a dopování ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.