Filip Fuchs

Američanka si nechala amputovat horní končetinu - v roce 1986 jí podal ruku Donald Trump!

17. 11. 2016 17:17:17
54letá Stacy Woodsová z New Yorku - podporovatelka Hillary Clintonové a dlouholetá volička Demokratické strany, se na protest proti zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem rozhodla pro amputaci své pravé horní končetiny!

Důvodem pro její čin se stala událost z prosince roku 1986, kdy si tehdy 24letá Stacy, ještě jako vysokoškolská studentka, brigádně přivydělávala jako hosteska na výročním Plesu podnikatelů na Manhattanu. Hlavním hostem plesu byl tehdy právě Donald Trump, který si usměvavé blondýnky ihned všiml a na výraz svých sympatií jí potřásl pravicí. Celá následující léta si Stacy tuto událost nijak nepřipomínala, nepřikládala jí zvláštní význam, vytěsnila ji ze svých vzpomínek. Když se ale nedávno stal právě Donald Trump americkým prezidentem, okamžitě se jí tato událost vybavila.

Původně sice paní Woodsová uvažovala o amputaci své pravé paže pouze po předloktí, když se ale ponořila do svých vzpomínek na onen inkriminovaný prosincový večer o něco hlouběji, uvědomila si ještě jednu závažnější skutečnost. Donald Trump ji totiž kromě podání ruky ještě navíc přátelsky poplácal po jejím rameni!

"Byla jsem již na operačním sále, když mi to teprve celé došlo: Vždyť on mě ten prevít poplácal i po rameni!" vysvětluje paní Woodsová a pokračuje. "To mě definitivně dopálilo a v ten moment jsem měla zcela jasno. Ruka musí jít pryč úplně celá! Nemohla bych přece dál žít s vědomím, že část mého těla byla v přímém kontaktu právě s ním!" dodává paní Woodsová a s pocitem obrovského zadostiučinění, hrdosti a morálního vítězství hledí do míst, kde dříve měla svou pravou paži...

Ale nebyla to pouze paní Stacy, která se v rámci rodiny Woodsových rozhodla vyjádřit svůj protest a nesouhlas se zvolením Donalda Trumpa americkým prezidentem. Přidali se k ní i její dva synové, kteří na výraz protestu spálili veškerou svou obuv značky New Balance (jde o firmu, která veřejně podpořila Donalda Trumpa). 23letý John tak chodil po New Yorku následující tři dny naboso a 28letý Chris chodil do zaměstnání, na nákupy, ale i za zábavou bosý dokonce celý týden(!), než sehnal odpovídající a jemu vyhovující novou obuv...

A jaké ponaučení z příběhu 54leté Stacy Woodsové plyne?

Že i když váš kandidát v demokratických volbách neuspěje, vy si i přesto zachovejte chladnou hlavu, nepodléhejte svým emocím a reagujte na porážku s nadhledem, s grácií, bez sebemenší hysterie.

A protože paní Woodsová toto vše zvládla na podtrženou jedničku, dávám jí zcela po zásluze pomyslný palec nahoru!

Autor: Filip Fuchs | karma: 30.56 | přečteno: 1623 ×
Poslední články autora