Omluva Filipa Fuchse Exekutorské komoře ČR a všem jejím členům

5. 02. 2012 13:13:01
Vzhledem ke skutečnosti, že na mě Exekutorská komora ČR začala od 2. února 2012 zvažovat podání žaloby na ochranu dobré pověsti před neoprávněným zásahem :Exekutorská komora zvažuje podání žaloby na bloggera (02.02.2012)

je mou povinností vůči Exekutorské komoře ČR a vůči všem jejím členům jednoznačně konstatovat, že můj blog s názvem: "Hyenismus! Exekutor zabavil nevidomému muži jeho vodícího psa!", který jsem zveřejnil na blog.iDNES.cz ve středu 1.února 2012 BYL VÝHRADNĚ AUTOROVOU FIKCÍ A K ŽÁDNÉ Z UDÁLOSTÍ, KTERÉ BYLY AUTOREM V BLOGU POPSÁNY, VE SKUTEČNOSTI NIKDY NEDOŠLO.

Tímto se Exekutorské komoře ČR a všem jejím členům omlouvám, upřímně tohoto svého neuváženého jednání lituji a stydím se za to, že jsem se v zájmu dosažení vyšší čtenosti svého blogu snížil k takto zákeřnému poškození dobré pověsti Exekutorské komory a všech jejích členů.

Současně prohlašuji, že poškození dobré pověsti Exekutorské komory ČR a jejích členů nebylo v žádném případě mým záměrem a nebylo ani cílem mého blogu. Na obhajobu tohoto svého tvrzení bych chtěl uvést zejména ten fakt, že při psaní svého blogu jsem zvolil natolik absurdní a nereálnou zápletku a natolik absurdní a nereálný děj, že jsem si neuvědomil, že by můj blog a situace popsané v něm, mohly být ze strany čtenářů brány vážně. Tento svůj omyl jsem si, bohužel, uvědomil až o den později, v souvislosti s vysokou tzv. Karmou zmíněného blogu.

Ani tato skutečnost však moje neuvážené jednání nijak neomlouvá, proto se chci ještě jednou, co nejupřímněji, Exekutorské komoře ČR a všem jejím členům omluvit a požádat je o prominutí za zveřejnění svého lživého blogu, který byl vůči nim tak nekorektní. Je pouze mojí vinou, že jsem nedomyslel, jak značnou újmu na dobré pověsti mohu zveřejněním takto nepravdivého blogu Exekutorské komoře ČR a jejím členům způsobit.

Uvědomuji si, jak moc jsem zveřejněním svého nepravdivého blogu tzv. přestřelil a upřímně svého jednání lituji. Kromě poškození dobré pověsti Exekutorské komory ČR a jejích členů jsem taktéž poškodil i dobrou pověst portálů blog.iDNES.cz a iDNES.cz a stejně tak jejich čtenáře, neboť jsem značnou část z nich uvedl v omyl, za což se všem upřímně omlouvám. Svého neseriozního jednání vůči nim lituji a stydím se za něj.

Vzhledem k tomu, že si plně uvědomuji závažnost svého nepřijatelného jednání, vyvaruji se do budoucna zveřejňování jakýchkoliv podobně zavádějících a nekorektních blogů, nejen zde na portálu blog.iDNES.cz, ale i kdekoliv jinde. Je naprostou samozřejmostí, že aktivní činnost na blog.iDNES.cz ukončím zcela.

Závěrem bych chtěl upřímně poděkovat za velice korektní přístup vůči mojí osobě ze strany tiskové mluvčí Exekutorské komory ČR, paní Mgr. Petry Báčové a též bych rád poděkoval administrátorce blog.iDNES.cz, paní Tereze Boehmové.

Ještě jednou se omlouvám celé Exekutorské komoře ČR a všem jejím členům, kterých se můj lživý a nekorektní blog dotkl a poškodil tak jejich dobrou pověst a stejně tak se omlouvám provozovatelům portálů iDNES.cz a blog.iDNES.cz a všem jejich čtenářům a blogerům.

Filip Fuchs

V Praze, 5.2.2012

Autor: Filip Fuchs | neděle 5.2.2012 13:13 | karma článku: 20.60 | přečteno: 2688x

Další články blogera

Filip Fuchs

Proč si díla Milana Kundery nevážím a nikdy vážit nebudu

V souvislosti s úterním úmrtím česko-francouzského spisovatele, pana Milana Kundery, bylo napsáno již mnohé. Mě osobně nejvíce zaujaly polemiky a úvahy na téma, zda si máme, jako čtenáři jeho knih, jeho díla vážit, či nikoliv.

14.7.2023 v 13:13 | Karma článku: 20.84 | Přečteno: 1532 | Diskuse

Filip Fuchs

Sobota 27. května 2073: Reportáž (z budoucnosti) z oslav 200 let kolínského gymnázia

"Vážení přátelé, milí hosté, naši bývalí studenti, je mou milou povinností přivítat vás na oslavě dvousetleté existence našeho vzdělávacího ústavu, kolínského gymnázia," započal svou uvítací řeč stávající ředitel, pan Ivo Zachař.

30.5.2023 v 13:13 | Karma článku: 12.40 | Přečteno: 432 | Diskuse

Filip Fuchs

Žádné všeobecné nadšení z generála Pavla kolem sebe nepozoruji. Jde snad o mediální masáž?

Rozhodně nechci tímto svým blogem přilévat další olej do ohně, pomyslné zákopy mezi příznivci pana Babiše a příznivci pana Pavla jsou dle mého soudu již dostatečně hluboké, nicméně o jeden svůj postřeh bych se s vámi rád podělil.

20.1.2023 v 13:13 | Karma článku: 38.52 | Přečteno: 1854 | Diskuse

Filip Fuchs

Pane Babiši, pozitivní kampaň je k ničemu! Buďte ke generálovi Pavlovi mnohem ostřejší!

Jak všichni jistě moc dobře víte, již dlouho před začátkem své případné prezidentské kampaně avizoval pan Babiš, že pokud se nakonec opravdu rozhodne kandidovat, udělá vše pro to, aby jeho kampaň byla za všech okolností pozitivní.

18.1.2023 v 13:13 | Karma článku: 27.48 | Přečteno: 1018 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 10 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 77 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 11.42 | Přečteno: 153 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 11.56 | Přečteno: 300 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 225 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3828

Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...